Σεισμός

Twitter: Tα κορυφαία tweets του 2017

Twitter: Tα κορυφαία tweets του 2017 Facebook Twitter
«Κανένας δεν γεννιέται μισώντας τον άλλο λόγω του χρώματος του ή του παρελθόντος του ή της θρησκείας του…» έγραψε τον Αύγουστο στο Twitter ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ με αφορμή τα γεγονότα στο Σάρλοτσβιλ.
0

O Ομπάμα κυριάρχησε στο Twitter το 2017 με 3 από τα πιο δημοφιλή tweets της χρονιάς – ο Τραμπ δεν είχε κανένα.

Το Twitter δημοσίευσε πριν λίγες ώρες μια λίστα με τα πιο δημοφιλή tweets του 2017, δηλαδή εκείνα που έγιναν περισσότερες φορές retweeted και ξαναμοιράστηκαν μέσα στο κοινωνικό δίκτυο και όλοι αναρωτιούνται ή σκέφτονται πώς είναι δυνατόν αυτή η λίστα να περιλαμβάνει τρία tweets από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αλλά κανένα από τον νυν;

Αν και το Twitter είναι το αγαπημένο μέσο του Ντόναλντ Τραμπ, και ο λογαριασμός του Προέδρου των ΗΠΑ όχι μόνο κάνει διεθνή πρωτοσέλιδα, αλλά όποτε βρει ευκαιρία «καυχιέται» για την "πολύ ισχυρή" κοινωνική του δικτύωση (η οποία αγγίζει τα 100 εκατομμύρια), ο Ομπάμα έχει περισσότερους followers και περισσότερα retweets.

Bέβαια, η Αμερική είναι μια χώρα μαγική γεμάτη αντιθέσεις. Έτσι, ενώ η απάντηση του Ομπάμα ενάντια στο ρατσισμό (με αφορμή τα γεγονότα στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια) έγινε το πιο διάσημο tweet της χρονιάς, στη δεύτερη θέση τον ακολουθεί μια σχετικά άγνωστη ανάρτηση ενός τύπου που ήθελε να παίρνει δωρεάν nuggets για μια ζωή από τα Wendy's. Ο Τράμπ, από την άλλη, αν και δεν κατάφερε να έχει μια θέση στην λίστα με κάποιο δικό του tweet, μπόρεσε να κάνει κι αυτός την εμφάνισή του, αφού το όνομά του αναφέρεται σε ένα άλλο διάσημο tweet.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξαπέλυσε απίστευτη επίθεση στον Τραμπ με αφορμή την κίνηση του προέδρου να ακυρώσει την πρόσκληση προς τους Warriors. «Aνόητε, ο Στεφ Κάρι έχει ήδη πει ότι δεν είχε σκοπό να έλθει! Επομένως, δεν υπάρχει πρόσκληση! Η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο ήταν μεγάλη τιμή ως τη στιγμή που εμφανίστηκες εσύ» ήταν το μήνυμά του όταν ο Τραμπ ανέφερε ότι oi Warriors δεν είναι καλοδεχούμενοι στον Λευκό Οίκο.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την λίστα με τα διασημότερα tweets του 2017 έτσι όπως τη δημοσίευσε το Twitter σήμερα το απόγευμα.

Τech & Science
0

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM