Google: Οι διασημότητες θα απαντούν με selfie βίντεο σε αναζητήσεις που τις αφορούν

Google: Οι διασημότητες θα απαντούν με selfie βίντεο σε αναζητήσεις που τις αφορούν Facebook Twitter
0

Για κάποιο λόγο, η Google θέλει διάσημες προσωπικότητες να καταγράφουν selfie βίντεο και να απαντούν σε ερώτησεις για τους ίδιους. 

Αφού οι ερωτήσεις για τις διασημότητες αποτελούν ένα μεγάλο μέρος των αναζητήσεων στο διαδίκτυο, η Google βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει ένα νέο χαρακτηριστικό αναζήτησης, όπου οι ίδιες οι διασημότητες απαντούν σε ερωτήσεις σχετικές με τους ίδιους σε σύντομα selfie βίντεο, τα οποία εμφανίζονται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. 

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό ξεκίνησε σήμερα στις ΗΠΑ, και παρότι αυτή τη στιγμή υποστηρίζεται μόνο από λίγες προσωπικότητες, ο αριθμός τους είναι σίγουρος ότι θα αυξηθεί (τρομακτικά) τους επόμενους μήνες.

Έτσι, εάν θέλετε να μάθετε αν ο James Franco καπνίζει ή αν ο Will Ferrell ξέρει να παίζει τύμπανα - παρόλο που είναι γνωστό ότι στα τέλη των 80's έπαιζε στους Red Hot Chilli Peppers πριν πάρει τη θέση του ο Chad Smith - μπορείτε απλά να ξεκινήσετε μια αναζήτηση στο Google από το κινητό σας και θα λάβετε μια απάντηση απευθείας από το στόμα αυτού που ψάχνετε!

Η νέα λειτουργία αναζήτησης της Google τρέχει ήδη αυτή τη στιγμή στις Η.Π.Α. με απαντήσεις από τους Will Ferrell, Priyanka Chopra, Tracee Ellis Ross, Gina Rodriguez, Kenan Thompson, Allison Williams, Nick Jonas, Mark Wahlberg, James Franco, Seth MacFarlane, Jonathan Yeo και Dominique Ansel , αλλά, όπως είπαμε, ο κατάλογος των διασημοτήτων, καθώς και ο αριθμός των απαντήσεων που θα δίνουν, είναι βέβαιο ότι θα εκτιναχθούν στο μέλλον.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM