Απεργία την Πρωτομαγιά

Facebook Messenger: Νέες λειτουργίες με παιχνίδια και live chat

Facebook Messenger: Νέες λειτουργίες με παιχνίδια και live chat Facebook Twitter
Το Facebook θα ξεκινήσει σύντομα μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια μεταξύ τους κατά την συνομιλία μέσω βίντεο.
0

Το Facebook γιορτάζει ένα χρόνο από το λανσάρισμα των Instant Games στον Messenger και προσθέτει μια νέα λειτουργία εντός των παιχνιδιών που δίνει τη δυνατότητα live streaming και video chat.

Το Facebook ανακοίνωσε ότι ξεκινήσει σύντομα μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια μεταξύ τους κατά την συνομιλία μέσω βίντεο. Η λειτουργία αυτή θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους, με το παιχνίδι Words With Friends της Zynga, το οποίο θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα τη χρησιμοποιήσει και θα επιτρέπει στους φίλους να παρακολουθήσουν τις αντιδράσεις του αντιπάλου καθώς προσπαθούν να περάσουν, ο ένας το σκορ του άλλου.

Μόλις πριν από ένα χρόνο το Messenger εισήγαγε τα Instant Games, αρχικά δίνοντας την ευκαιρία σε προγραμματιστές να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες παιχνιδιών τόσο για το Messenger όσο και για το news feed. Όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά, υπήρχαν 20 διαθέσιμα παιχνίδια που στόχευαν 30 αγορές. Σήμερα, υπάρχουν πάνω από 70 σχεδιασμένα από περισσότερους από 100 προγραμματιστές, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η πρόοδος εκτός από μια σημαντική επιτυχία για το κοινωνικό δίκτυο, δείχνει ότι η ανταπόκριση του τελευταίου έτους στον Messenger ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική και τα παιχνίδια, έτσι όπως θέλει να τα λανσάρει το Facebook, μπορεί να γίνουν μια αυθεντική προέκταση της ζωντανής συνομιλίας, ένας διασκεδαστικός και πιο διαδραστικός τρόπος σύνδεσης με ανθρώπους που συνομιλείτε καθημερινά ή με κάποιους φίλους σας που ζουν μακριά. Δουλεύοντας πάνω σε αυτό το πνεύμα η πλατφόρμα θέλει να εισάγει δύο νέα χαρακτηριστικά για τα Instant Games που θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με νέους τρόπους με τους αγαπημένους σας.

Facebook Messenger: Νέες λειτουργίες με παιχνίδια και live chat Facebook Twitter
Το Words With Friends θα είναι το πρώτο παιχνίδι στον Messenger που θα επιτρέπει live streaming και chat.

Στο εξής, θα υπάρχει η δυνατότητα για live streaming και video chat κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι έτσι ώστε να βλέπουμε τις αντιδράσεις των αντιπάλων μας όταν περνάμε το σκορ τους στο Words With Friends (ο πρώτος τίτλος του πιλοτικού προγράμματος). Για να ενεργοποιηθεί το live streaming, θα χρειαστεί να πατάμε στο εικονίδιο της κάμερας στο επάνω μέρος μέσα στο παιχνίδι που έχετε ανοικτό και έτσι θα μπορούμε να μοιράζουμε το παιχνίδι στο προφίλ μας ή σε όποια σελίδα. Επίσης, θα μπορούμε να επιλέξουμε το κοινό στο οποίο θα θέλουμε να μεταδοθεί και να προσθέσουμε και την κλασική σύντομη περιγραφή. Το Facebook πιστεύει ότι αυτή η λειτουργία θα είναι πρακτική για όσους θέλουν να μοιράζονται τα walkthrough τους ή τις εμπειρίες τους από ένα παιχνίδι. Ας μην ξεχνάμε ότι πάνω από 245 εκατομμύρια άτομα συνομιλούν με βίντεο κάθε μήνα στο Messenger, και αντί να χρησιμοποιούν διασκεδαστικά εφέ ή να κολλάνε αυτοκόλλητα στις φωτογραφίες των στιγμών τους, τώρα τα παιχνίδια θα αλλάξουν την εμπειρία τους. 

Facebook Messenger: Νέες λειτουργίες με παιχνίδια και live chat Facebook Twitter
Σύντομα οι παίκτες θα μπορούν να καταγράφουν τη διαδρομή τους στο παιχνίδι σε βίντεο.

Tα Instant Games του Facebook έχουν σημειώσει τόση μεγάλη επιτυχία που σύντομα θα δούμε και πιο σοβαρούς τίτλους όπως το Angry Birds και το Sonic Jump να συμπληρώνουν μια μεγάλη λίστα, η οποία πρόσφατα ανανεώθηκε με τους δύο κλασικούς: το 8 Βall Pool και το Tetris.

Τech & Science
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM