Απεργία της ΓΣΕΕ

Tα έξυπνα ηχεία Amazon Echo τώρα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο

Tα έξυπνα ηχεία Amazon Echo τώρα διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο Facebook Twitter
To Amazon Echo, είναι ένα έξυπνο ηχείο που αναγνωρίζει τη φωνή σας και "απαντά" σε ερωτήσεις δίνοντας πληροφορίες για τον καιρό, τις ειδήσεις ή και άλλες ερωτήσεις σας σκανάροντας το Ιnternet και την Wikipedia.
0

Το Amazon Echo κυκλοφορεί σε 28 ακόμη χώρες μαζί με την αντίστοιχη μουσική υπηρεσία της γνωστής εταιρείας, το Amazon Music Unlimited. Ανάμεσα στις νέες χώρες που προστέθηκαν στη λίστα βρίσκονται η Ελλάδα και η Κύπρος. 

Το Amazon Echo μπορεί να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι, μπορεί να χρονομετρήσει, να κρατήσει τις λίστες με τα ψώνια που χρειάζεστε, να μεταδόσει τις ειδήσεις από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, να παίξει μουσική ανάλογα με το είδος που θα του ζητήσετε ή τυχαία ή από μια παλιότερη playlist που είχατε δημιουργήσει.

Το νέο Amazon Echo είναι πλήρως ανασχεδιασμένο σε σχέση με πρώτο που είχε κυκλοφορήσει πριν από τρία περίπου χρόνια, διαθέτει βελτιωμένο ηχείο, το οποίο συνδυάζει ένα tweeter και ένα woofer σε ένα ηχείο με τεχνολογία Dolby. Επιπλέον, διαθέτει νέας γενιάς τεχνολογία far-field που επιτρέπει στη συσκευή να «ακούει» τον χρήστη ακόμη και όταν βρίσκεται σε έναν χώρο με έντονο θόρυβο.

Έρχεται σε νέα χρώματα όπως Charcoal Fabric, Heather Gray Fabric, Sandstone Fabric, Oak Finish, Walnut Finish και Silver Finish. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ενσωματώνει την ψηφιακή βοηθό Alexa (η οποία μπορεί να σας ακούει σε όποιο level φωνής και αν μιλήσετε, ενώ μπορεί να ξεχωρίσει τη φωνή σας ακόμη και όταν παίζει μουσική) με την προϋπόθεση πάντα ότι της μιλάτε αγγλικά.

Έναν χρόνο μετά το λανσάρισμα της μουσικής υπηρεσίας Amazon Music Unlimited, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την λειτουργίας της σε 28 ακόμα χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος. Η υπηρεσία είναι μια από τις πιο εξελιγμένες στην ψηφιακή αγορά μουσικής, περιλαμβάνει περισσότερα από 40 εκατομμύρια τραγούδια και playlists, ενώ είναι προσβάσιμη μέσω της εφαρμογής Amazom Music για iOS, Android, Mac ή PC και σε οποιονδήποτε web browser από τη διεύθυνση www.amazonmusic.com.

Η υπηρεσία προσφέρεται μέσα από τρία διαφορετικά πλάνα. Το Echo Plan προσφέρει ακρόαση σε μία συσκευή, το Individual Plan επιτρέπει την προσθήκη έως και 10 συσκευών και -τέλος- το Family Plan υποστηρίζει έως και 6 ταυτόχρονα streams στο ίδιο σπίτι.

Τech & Science
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM