O εξάχρονος Ryan έχει κερδίσει 11 εκατ. δολάρια παίζοντας παιχνίδια στο YouTube

O εξάχρονος Ryan έχει κερδίσει 11 εκατ. δολάρια παίζοντας παιχνίδια στο YouTube Facebook Twitter
0

Από την ηλικία των 3 ετών, οι γονείς του Ryan γράφουν βίντεο με τον ίδιο να ανοίγει παιχνίδια, να παίζει μαζί τους και να λέει την άποψή του στην κάμερα. Αυτά τα βίντεο έχτισαν σιγά σιγά το κανάλι "Ryan ToysReview", σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή και καλοπληρωμένα κανάλια της χρονιάς στο YouTube. 

Αν υπάρχει κάτι στο Internet που λατρεύουν τα σημερινά παιδιά αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το YouTube. Στην πραγματικότητα είναι εθισμένα σ' αυτό γιατί μόνο εκεί βρίσκουν από κινούμενα σχέδια μέχρι βίντεο παιχνιδιών, όλα τακτοποιημένα σε ένα μέρος. Αλλά ενώ τα περισσότερα εξάχρονα είναι απασχολημένα να χαζεύουν και να βλέπουν νέα επεισόδια κινούμενων σχέδιων, ένα πιτσιρικάς στις ΗΠΑ κερδίζει εκατομμύρια φτιάχνοντας βίντεο με κριτικές παιχνιδιών (εντάξει, οι γονείς του τα φτιάχνουν, ο ίδιος απλά πρωταγωνιστεί). Ο Ryan, το μικρό αστέρι πίσω από το κανάλι Ryan ToysReview έχει ονομαστεί από το Forbes ως ένα από τα υψηλότερα αμοιβόμενα αστέρια του YouTube γι' αυτή τη χρονιά.

Ο Ryan, του οποίου το επώνυμο παραμένει άγνωστο, μοιράζεται την όγδοη θέση με τον youtuber Smosh, στην λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα αστέρια του YouTube το 2017. Μέχρι τον Ιούνιο του 2017 είχε κερδίσει 11 εκατομμύρια δολάρια μόνο από το άνοιγμα και την κριτική που έκανε σε νέα παιχνίδια για παιδιά. Όλοι μαζί, οι νέοι και διάσημοι πρωταγωνιστές της λίστας του Forbes έχουν κερδίσει συνολικά περίπου 127 δολάρια από τα βίντεο που μοιράζονται στην υπηρεσία της Google, ενώ ένα από τα βίντεο του Ryan, αυτό με το Lego Duplo τρενάκι έγινε viral και συγκέντρωσε πάνω από 4 δισεκατομμύρια views.

 

Aπ' ότι φαίνεται στα σχόλια των βίντεο, παιδιά απ' όλον τον κόσμο διατηρούν μια πολύ καλή και στενή σχέση με τον Ryan, δεν τον βλέπουν σαν ένα ξένο στο περιβάλλον του YouTube, αντίθετα τον θεωρούν έναν πολύ καλό τους φίλο. Γι' αυτό, επειδή τα περισσότερα από τα βίντεο του Ryan βασίζονται στις κριτικές του σε διάφορα παιχνίδια, εκείνα που φτιάχνει με άλλους φίλους του ή ακόμα και με τους γονείς του μοιάζουν να συγκεντρώνουν τα περισσότερα σχόλια.

 

Το κανάλι του Ryan το ξεκίνησαν πρώτη φορά οι γονείς του όταν εκείνος ήταν ακόμα τριών ετών. Η μητέρα του Ryan, Loann, παραιτήθηκε από τη δουλειά της ως καθηγήτρια γυμνασίου για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το κανάλι σε πλήρες ωράριο. Αναμφισβήτητα, μια πολύ καλή κίνηση που έχει αποπληρωθεί, αφού το κανάλι του Ryan έχει σήμερα πάνω από 10 εκατομμύρια followers.

 
Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ