Η Airbnb επιτρέπει τώρα μικρότερη προκαταβολή στις κρατήσεις

Η Airbnb επιτρέπει τώρα μικρότερη προκαταβολή στις κρατήσεις Facebook Twitter
0

Ένα νέο χαρακτηριστικό της υπηρεσίας διευκολύνει τις πληρωμές των κρατήσεων και μειώνει το ποσό της προκαταβολής των χρηστών. 

Η Airbnb ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο χαρακτηριστικό που θα βοηθήσει τους χρήστες να διαειρίζονται καλύτερα τις πληρωμές τους στην πλατφόρμα. Το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα, αν και δεν έχει ονομαστεί Pay Less Up Front, επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν για ένα μέρος της διαμονής τους κατά την κράτηση και το υπόλοιπο κοντά στην ώρα του check-in.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, οι χρήστες του Airbnb έπρεπε να πληρώσουν το 100% της κράτησής τους προκαταβολικά. Για κάποια ταξίδια ενός Σαββατοκύριακου, αυτό μπορεί να μην ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα. Αλλά οι μεγαλύτερες παραμονές μπορεί να καταλήξουν σχετικά ακριβές και συνεπώς να είναι αρκετά ενοχλητικό να πρέπει κάποιος να πληρώσει ολόκληρο το ποσό της διαμονής προκαταβολικά.

 airbnb

Αυτό το νέο χαρακτηριστικό έρχεται μαζί με μια νέα δυνατότητα πληρωμών που επιτρέπει σε παραπάνω από δύο ταξιδιώτες που ταξιδεύουν μαζί να να χωρίζουν τις πληρωμές τους κατά τη στιγμή της κράτησης.

Η Airbnb έδειξε στοιχεία ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμής του χαρακτηριστικού Pay Less Up Front, το 40% των επισκεπτών όχι μόνο επέλεξε να πληρώσει με αυτή την επιλογή αλλά επέλεξε και κρατήσεις υψηλότερης αξίας. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι οι χρήστες που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το νέο χαρακτηριστικό πληρωμής έκαναν τις κρατήσεις τους δύο φορές πιο γρήγορα παράδοσης σε σύγκριση με τις συνήθεις κρατήσεις.

Η Airbnb καθορίζει το ποσό που μπορεί να πληρωθεί προκαταβολικά και το ποσό που οφείλεται λίγες μέρες πριν το check-in, το οποίο η εταιρεία λέει ότι είναι συνήθως το 50%. Η μοναδική προϋπόθεση του νέου χαρακτηριστικού είναι ότι οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται 14 ημέρες πριν από το check-in και πρέπει να είναι τουλάχιστον 250 δολάρια / ευρώ.

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη τώρα σε όλες τις πλατφόρμες.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM