Ένας δίχρονος κλείδωσε το iPhone της μητέρας του για περίπου μισό αιώνα

Ένας δίχρονος κλείδωσε το iPhone της μητέρας του για περίπου μισό αιώνα Facebook Twitter
0

Μία μητέρα στη Σαγκάη μετάνιωσε πικρά την κίνησή της να αφήσει το iPhone στα χέρια του 2χρονου παιδιού της, καθώς το νήπιο κλείδωσε το κινητό της για 47 χρόνια, καθιστώντας το εντελώς άχρηστο.

Η μητέρα, σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, έδωσε το κινητό της στο μικρό παιδί προκειμένου να παρακολουθήσει μερικά παιδικά βίντεο και αντί γι'αυτό, το μικρό αγόρι «άρχισε τη διαδικασία απενεργοποίησης» της συσκευής, ουσιαστικά για πάντα.

Για την ακρίβεια πάτησε τόσες φορές λάθος κωδικό που κλείδωσε το κινητό για 25.000.000 λεπτά που αντιστοιχούν σε 47 χρόνια.

Ένας δίχρονος κλείδωσε το iPhone της μητέρας του για περίπου μισό αιώνα Facebook Twitter

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, η κα Λου περίμενε για δύο μήνες για να δει μήπως αλλάξει η κατάσταση του τηλεφώνου, όμως το iPhone παρέμεινε κλειδωμένο.

«Δεν μπορούσα να περιμένω για 47 χρόνια και να πω στο εγγόνι μου ότι ήταν "λάθος του πατέρα σου"», ανέφερε.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τεχνικός σε κατάστημα της Apple στη Σαγκάη είπε στην γυναίκα ότι αν δεν θέλει να κάνει υπομονή τόσο καιρό, εναλλακτικά μπορεί να «καθαρίσει» όλα τα περιεχόμενα της συσκευής με επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και στη συνέχεια να επανεγκαταστήσει τα αρχεία.

Με πληροφορίες από Time

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM