H Apple επιβεβαιώνει τη ζωντανή μετάδοση του WWDC 2018

H Apple επιβεβαιώνει τη ζωντανή μετάδοση του WWDC 2018 Facebook Twitter
0

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple WWDC18 θα ξεκινήσει την Δευτέρα 4 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουνίου.

Σε δέκα ημέρες και μερικές ώρες από σήμερα, το Keynote της Apple που θα ξεκινήσει το παραδοσιακό World Wide Developers' Conference θα έχει τελειώσει. Ο Tim Cook θα έχει ξεκινήσει την την εκδήλωση στο τεράστιο συνεδριακό στάδιο του San Jose, McEnery Conventional Center και όλοι οι διοικητικοί VPs της Apple θα έχουν εξηγήσει τι να περιμένουμε από το λογισμικό που θα αναπτυχθεί για τα επόμενα iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, Apple TV, Mac και HomePod.

Αφού επιβεβαίωσε με τα media το επόμενο event, όπως αναμενόταν η Apple ανακοίνωσε πως το Κeynote του ετήσιου συνεδρίου των προγραμματιστών της, WWDC 2018, θα μεταδοθεί και φέτος ζωντανά μέσω streaming την Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 20:00.

H Apple επιβεβαιώνει τη ζωντανή μετάδοση του WWDC 2018 Facebook Twitter

Το Live stream θα μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει από τις εξής συσκευές:

• iPhone, iPad, ή iPod touch μέσω Safari σε iOS 10 ή νεότερη έκδοση λογισμικού

• Mac μέσω Safari σε macOS Sierra 10.12 ή νεότερη έκδοση λογισμικού

• PC (με Windows 10) μέσω του Microsoft Edge

• Apple TV (2ης γενιάς ή νεότερη έκδοση μοντέλου) με την τελευταία έκδοση λογισμικού

• Σε άλλες πλατφόρμες μέσω Chrome ή Firefox (με την προϋπόθεση να υποστηρίζονται οι τεχνολογίες MSE, H.264, AAC).

Αναμένουμε από την Apple να χρησιμοποιήσει την εκδήλωση για να προσφέρει προεπισκοπήσεις για τις επόμενες μεγάλες εκδόσεις στις 4 πλατφόρμες της (iOS, macOS, watchOS και tvOS) αλλά είναι επίσης πολύ πιθανό να δούμε νέες ενημερώσεις σε Mac ή άλλα προϊόντα, ίσως και νέες αναβαθμισμένες συσκευές.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ