Χρήστες του Reddit είδαν το μήνυμα παιδιού που πάσχει από καρκίνο και του έστειλαν πίτσα.

Χρήστες του Reddit είδαν το μήνυμα παιδιού που πάσχει από καρκίνο και του έστειλαν πίτσα. Facebook Twitter
0

Χρήστης του Reddit ανέβασε μια φωτογραφία από το Νοσοκομείο Παίδων στο Λος Άντζελες όπου φαίνεται το μήνυμα στο παράθυρο ενός δωματίου που έλεγε "Send Pizza RM 4112", δηλαδή "Στείλτε πίτσα στο δωμάτιο 4112". 

Όταν έφτασε η πρώτη παραγγελία η Hazel Hammersley, που πάσχει από καρκίνο και είναι στο νοσοκομείο από τις4 Ιουλίου, καταχάρηκε. Το μήνυμα το είχαν γράψει η μητέρα της και η γιαγιά της με ταινία για να της φτιάξουν τη διάθεση. "Δυο μέρες πέρασαν και όταν έφτασε το Σάββατο αρχίσαμε να δεχόμαστε πίτσες. Μας έστειλαν 30!", είπε εκπρόσωπος του νοσοκομείου. "Πολλά παιδιά και νοσοκόμες ήρθαν στο δωμάτιό μας με μουσική και διοργανώσαμε ένα υπέροχο πίτσα πάρτυ" είπε η μητέρα του παιδιού. 

Μετά από αυτό, το μήνυμα κατέβηκε από το δωμάτιο και στο blog του νοσοκομείου έγραψαν "Κάνατε ένα μικρό κοριτσάκι πολύ χαρούμενο, αλλά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΤΣΕΣ".

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM