O Steven Hawking απέκτησε προφίλ στο Facebook

O Steven Hawking απέκτησε προφίλ στο Facebook Facebook Twitter
Photo Credit: © Jaime Travezan
0

Με στόχο να μοιραστεί με τον κόσμο την εξέλιξη της έρευνάς του σχετικά με την ύπαρξη του σύμπαντος αλλά και την προώθηση της βιογραφικής ταινίας, με θέμα τη ζωή του, "The Theory of Everything", που βασίζεται στο βιβλίο της πρώτης του συζύγου, ο γνωστός φυσικός και κοσμολόγος, Steven Hawking, δημιούργησε την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Το πρώτο post του Βρετανού καθηγητή Hawking, που πάσχει από ALS και είναι σχεδόν εξολοκλήρου παράλυτος, ενώ επικοινωνεί με συσκευή σύνθεσης φωνής, χαιρετά τους followers του (που ξεπέρασαν το 1 εκ. σε λίγες ώρες) λέγοντας:

"Πάντα με απασχολούσαν οι λόγοι ύπαρξης του Σύμπαντος. Ο χρόνος και ο χώρος μπορεί να αποτελούν ένα παντοτινό μυστήριο αλλά αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο στις επιδιώξεις μου. Τώρα που έχω την ευκαιρία θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτό το ταξίδι μου. Να παραμείνετε κι εσείς, όπως κι εγώ, για πάντα περίεργοι" 

 

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM