To Twitter θα καταγράφει ποιες εφαρμογές κατεβάζετε στο smartphone σας

To Twitter θα καταγράφει ποιες εφαρμογές κατεβάζετε στο smartphone σας Facebook Twitter
0

Περισσότερο 'αδιάκριτο' γίνεται το Twitter, σύμφωνα με το Recode, αφού μέσω των εφαρμογών του για iOS κι Android, θα συλλέγει πλέον δεδομένα που αφορούν στις εφαρμογές που έχει εγκατεστημένες κάθε χρήστης στο smartphone ή στο Tablet του, ώστε να 'σερβίρει' διαφημίσεις που είναι σχετικές με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του.

Έτσι, με το επερχόμενο update του, το application του Twitter, μέσω μιας νέας υπηρεσίας ονόματι 'App Graph', θα σκανάρει τη συσκευή που είναι εγκατεστημένο για να βρει ποιές εφαρμογές έχει κατεβάσει ο χρήστης, είτε πρόκειται για Android ή για iOS λειτουργικό. 

Το Twitter διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να συλλέγει data που συγκεντρώνει κάθε εφαρμογή (όπως π.χ. ποια βίντεο έχει δει κάποιος μέσω της εφαρμογής YouTube) αλλά το ενδιαφέρει μόνο το όνομα των apps που κατεβάζουμε στις συσκευές μας ώστε να εμφανίζει στο timeline κάθε χρήστη, στοχευμένα διαφημιστικά tweets με βάση αυτά.

Για να απεγγράψετε το λογαριασμό σας από το πρόγραμμα του Twitter, ακολουθείτε τις παρακάτω απλές οδηγίες:

Χρήστες Android: πατώντας το σύμβολο με τις τρεις κάθετες τελείες , μεταφέρεστε στις "ρυμθμίσεις" (settings). Επιλέξτε το λογαριασμό σας και μετά κάντε αγγίξτε το 'Other'. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να συμμετάσχετε ή όχι, με την επιλογή "Tailor Twitter based on my apps".

 

Χρήστες iOS: πατήστε το σύμβολο με το γρανάζι , πατήστε "ρυθμίσεις" (settings). Επιλέξτε το λογαριασμό σας και μετά, στην ενότητα Privacy, αγγίξτε το "Tailor Twitter based on my apps" για να επιλέξετε εάν θέλετε να συμμετάσχετε ή όχι.

 

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM