Tο iOS 9 θα δώσει νέα πνοή στα παλιά iPhone και iPad

Tο iOS 9 θα δώσει νέα πνοή στα παλιά iPhone και iPad Facebook Twitter
0

Καλά νέα για τους κατόχους συσκευών της Apple παλαιότερων γενεών, αφού σύμφωνα με λεπτομέρειες που διέρρευσε το γνωστό σάιτ 9 to 5 Mac, η επερχόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού της εταιρείας iOS 9 πρόκειται να δώσει νέα πνοή σε gadgets όπως το iPhone 4, iPhone 4S και iPad Mini, iPad 3 και νεότερα. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το Time, οι προγραμματιστές της Apple πρόκειται να δημιουργήσουν μια πιο "ελαφριά" βερσιόν του iOS 9 που απευθύνεται σε παλαιότερης γενιάς συσκευές, οι οποίες "υπέφεραν" (έως και αχρηστεύτηκαν) απο τις νεότερες και πιο απαιτητικές σε ισχύ αναβαθμίσεις του λειτουργικού της εταιρείας.

 

Οι κάτοχοι των τελευταίων μοντέλων της εταιρείας, όπως iPhone 6 και iPhone 6 Plus αλλά και του iPad Air 2, θα έχουν πρόσβαση σε μια πολύ πιο εξελιγμένη βερσιόν του iOS 9 που θα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των νεότερων επεξεργαστών των συσκευών αυτών.

 

Το νέο λειτουργικό iOS 9, πρόκειται να αποκαλυφθεί στο παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple (Worldwide Developers Conference) που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM