Αυτό είναι το ένδυμα με την υψηλότερη χρηματοδότηση στο Kickstarter

Αυτό είναι το ένδυμα με την υψηλότερη χρηματοδότηση στο Kickstarter Facebook Twitter
0

Από όλες τις ιδέες για 'έξυπνα' ή μη ρούχα που πέρασαν ποτέ από την πλατφόρμα crowdfunding του Kickstarter, το project που συγκεντρώνει την υψηλότερη χρηματοδότηση είναι το τζάκετ ονόματι BauBax.

Αν και υπολοίπονται 39 ακόμα μέρες μέχρι την ολοκλήρωσή του, το BauBax, εκτός από την τεράστια δημοσιότητα, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 2,5 εκ. δολάρια, συντρίβοντας τον αρχικό στόχο των 20.000, που είχε θέσει.

 

Αυτό είναι το ένδυμα με την υψηλότερη χρηματοδότηση στο Kickstarter Facebook Twitter

Το τζάκετ, που θα κυκλοφορήσει σε 4 διαφορετικά στίλ για άνδρες και γυναίκες, είναι εξοπλισμένο με 15 διαφορετικές θήκες και άλλες παροχές που "βοηθούν τον κάτοχό του να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της καθημερινότητας".

Πτυσσόμενο σετ ύπνου

Θήκες για iPad, ισοθερμική θήκη για να μένει το αναψυκτικό κρύο, πτυσσόμενα γάντια, πτυσσόμενο σετ ύπνου με φουσκοωτό γιακά για όσους διανύουν μεγάλες αποστάσεις με τη συγκοινωνία, φερμουάρ που γίνεται στιλό είναι μόνο μερικές από τις παροχές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον 14.333 χρηματοδοτών, οι οποίοι έχουν ανακυρήξει το BauBax σε "ελβετικό σουγιά των τζάκετ".

Αυτό είναι το ένδυμα με την υψηλότερη χρηματοδότηση στο Kickstarter Facebook Twitter

Σύμφωνα με το team των δημιουργών του, το BauBax, πρόκειται να φτάσει στους πρώτους υποστηρικτές που πλήρωσαν 99 και 109 δολάρια αντίστοιχα, τον Νοέμβρη του 2015, ενώ όταν κυκλοφορήσει στο εμπόριο, θα κοστίζει 160 δολάρια.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο παρουσίασης του τζάκετ BauBax, αλλά και τον αριθμό του ποσού της χρηματοδότησης να 'εκτοξεύεται', στην επίσημη σελίδα του στο Kickstarter:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM