To PornHub γνωρίζει τι μας αρέσει, ανάλογα με τη συσκευή που έχουμε στην τσέπη μας

To PornHub γνωρίζει τι μας αρέσει, ανάλογα με τη συσκευή που έχουμε στην τσέπη μας Facebook Twitter
0

Όπως όλα τα σάιτ που συγκεντρώνουν πολλά εκατομμύρια επισκεπτών ημερησίως, και διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα, έχουν πρόσβαση σε έναν ωκεανό data, έτσι και το PornHub, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο πορνογραφικό σάιτ του πλανήτη αποθηκεύει στους σέρβερς τους τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των επισκεπτών του, καταφέρνοντας να εξάγει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Προ ολίγου, στο SFW blog του, PornHub Insights, το σάιτ μετά από ενδελεχή ανάλυση των παραπάνω data, παρουσίασε τα ευρήματά του σχετικά με το τι εξιτάρει τους χρήστες του, ανάλογα με τον τύπο smartphone που χρησιμοποιούν (iOS ή Android), αποδεικνύοντας παράλληλα ότι εδώ και καιρό τα smartphones είναι το πιο δημοφιλές μέσο πρόσβασης στο περιεχόμενό του. Μέσο κατά πολύ δημοφιλέστερο από τους σταθερούς υπολογιστές, αφού το 88% των επισκέψεων που προέρχονταν από desktop PC το 2010, έπεσε στο 37% το 2015.

 

Το υπόλοιπο 63% των επισκέψεων εν έτει 2015, που, σύμφωνα με τα στατιστικά του PornHub, προέρχεται από mobile συσκευές χωρίζεται σε 31% από συσκευές με iOS και 32% από συσκευές με Android, με την επίσκεψη των πρώτων στο σάιτ να διαρκεί 8 λεπτά και των δεύτερων 10 λεπτά, κατά μέσο όρο.

To PornHub γνωρίζει τι μας αρέσει, ανάλογα με τη συσκευή που έχουμε στην τσέπη μας Facebook Twitter

Όσον αφορά στο περιεχόμενο τώρα, τα ευρήματα του σάιτ δείχνουν ότι οι προτιμήσεις μεταξύ χρηστών iOS και Android εμφανίζονται αρκετά διαφοροποιημένες, αλλά θεωρεί σίγουρο ότι η επιλογή κινητού καθορίζει το τι βλέπουν με τους πρώτους (iOS) να δείχνουν μια τάση σε περιεχόμενο bondage και fetish, ενώ οι δεύτεροι (Android) να προτιμούν τους/τις πιο ευτραφείς πρωταγωνιστές καθώς και πορνογραφικό περιεχόμενο με κινούμενα σχέδια. Πάντως το σημείο που συγκλίνουν και οι δύο κατηγορίες χρηστών, προκύπτει από την πιο δημοφιλή λέξη - κλειδί στη μηχανή αναζήτησης του PornHub, η οποία είναι "Lesbian".

 

Τέλος, αν και το σάιτ δεν αποκαλύπτει την μέθοδο που χρησιμοποιεί για να καθορίσει το φύλλο των επισκεπτών του, τα στοιχεία της έκθεσής του δείχνουν μια αναλογία 74,5% έναντι 25,5% ανδρών - γυναικών που επισκέπτονται το σάιτ από την mobile συσκευή τους. Για ακόμα περισσότερα 'ζουμερά' στοιχεία, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο (SFW).

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM