Λαγκάρντ σε Τσακαλώτο: Επιταχύνετε την εφαρμογή των πολιτικών του προγράμματος

Λαγκάρντ σε Τσακαλώτο: Επιταχύνετε την εφαρμογή των πολιτικών του προγράμματος Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Στην επίσπευση των διαδικασιών που αφορούν την λήψη των αποφάσεων για το χρέος της Ελλάδας αλλά και την εφαρμογή των πολιτικών που προβλέπονται από το πρόγραμμα στάθηκε η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ κατά την συνάντηση που είχε το Σάββατο το μεσημέρι με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου του Ταμείου.

«Είχα μια παραγωγική συνάντηση σήμερα με τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και την ομάδα του. Συζητήσαμε για τη σημασία της έγκαιρης ολοκλήρωσης των συζητήσεων για το χρέος και την επιτάχυνση της εφαρμογής των πολιτικών του προγράμματος, καθώς και τα δύο είναι κρίσιμα για την τόνωση των οικονομικών προοπτικών αλλά και για την χρηματοδοτική συμμετοχή του ΔΝΤ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κριστίν Λαγκάρντ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM