Απεργία της ΓΣΕΕ

Συναγερμός στο Πεντάγωνο: Τουρκικό πολεμικό πραγματοποίησε βολές κοντά στο Φαρμακονήσι

Συναγερμός στο Πεντάγωνο: Τουρκικό πολεμικό πραγματοποίησε βολές κοντά στο Φαρμακονήσι Facebook Twitter
Φωτό αρχείου
3

Nέα σοβαρή τουρκική πρόκληση σημειώθηκε στο Αιγαίο πριν από λίγη ώρα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σήμερα νωρίς το πρωί, τουρκικό πολεμικό πλοίο παραβίασε τα χωρικά ύδατα στο Φαρμακονήσι και εκτέλεσε βολές.

Πρόκειται για ανησυχητική προσπάθεια κλιμάκωσης της Τουρκίας την οποία η Αθήνα παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή.

To πολεμικό εκτέλεσε πυρά σε ελληνικά χωρικά ύδατα, στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου, νωρίτερα σήμερα το πρωί, από τις 7 έως τις 9, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Τουρκία είχε εκδώσει χθες το βράδυ nautex για την εκτέλεση άσκησης στην περιοχή, περιλαμβάνοντας, ωστόσο, τμήμα ελληνικών χωρικών υδάτων, με αποτέλεσμα η ελληνική πλευρά να εκδόσει αντι- nautex για κατάργηση της τουρκικής, λόγω της συμπερίληψης τμήματος ελληνικών χωρικών υδάτων στην άσκηση.


Το τουρκικό παράκτιο περιπολικό εκτέλεσε πυρά, παρά το γεγονός ότι στην περιοχή είχε σπεύσει η ελληνική κανονιοφόρος "Νικηφόρος" η οποία εξέπεμψε προς το τουρκικό πλοίο όλα τα προβλεπόμενα κείμενα. Μετά την εκτέλεση των πυρών το τουρκικό σκάφος απομακρύνθηκε από την περιοχή.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος βρίσκεται την ίδια ώρα, στο Μόναχο για τη Διάσκεψη Ασφαλείας στην οποία συμμετέχουν ο Τούρκος πρωθυπουργός και ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

3

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM