Βαρύ πένθος και σοκ στη Μεσσήνη για τον πατέρα που σκότωσε την 10χρονη κόρη του και μετά αυτοκτόνησε

Βαρύ πένθος και σοκ στη Μεσσήνη για τον πατέρα που σκότωσε την 10χρονη κόρη του και μετά αυτοκτόνησε Facebook Twitter
Φωτογραφία από tharrosnews.gr
1

Συγκλονισμένη είναι όλη η τοπική κοινωνία της Μεσσήνης από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το πρωί.

Ένας 59χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την 10χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στην ζωή του.


Ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Η εφημερίδα eleftheriaonline.gr αναφέρει πως το παιδί βρέθηκε σε εμβρυϊκή στάση ξαπλωμένο στο κρεβάτι του πατέρα του, φορώντας τις πιτζάμες του. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από τον τόπο του εγκλήματος και την αυτοψία του ιατροδικαστή, το κορίτσι πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού ενώ ακόμα κοιμόταν. Η έξοδος του βλήματος ήταν μπροστά, στο μέτωπο. Ο πατέρας ήταν ξαπλωμένος στο δάπεδο από τη δεξιά πλευρά του κρεβατιού με το δίκαννο αγκαλιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αυτόχειρας έβαλε την κάννη του όπλου κάτω από το σαγόνι του και πυροβόλησε.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Eλέυθερος Τύπός αναφέρει πως ο 59χρονος ήταν ψυχολογικά πιεσμένος από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και από το θάνατο της συζύγου του. Στο παρελθόν ο 59χρονος ήταν εργολάβος οικοδομικών μηχανημάτων και είχε απασχοληθεί για ένα διάστημα ως συμβασιούχος στο δήμο. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, δεν είχε απασχόληση και δυσκολευόταν οικονομικά. Η σύζυγός του είχε φύγει από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια διότι έπασχε από ανίατη ασθένεια και έτσι είχε μείνει μόνος του να μεγαλώνει το 10χρονο μοναχοπαίδι του. Ο αδελφός της θανούσας συζύγου του ήταν ο μόνος που τον βοηθούσε πότε πότε οικονομικά.

Πληροφορίες του «Ε.Τ.» αναφέρουν ότι ο 59χρονος είχε χάσει το τελευταίο διάστημα πολλά κιλά, γεγονός που τον είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα. Ετσι, αποφάσισε πρόσφατα να επισκεφτεί γιατρό, ο οποίος του είπε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ψυχολογικό. Τον προέτρεψε, μάλιστα, να αποταθεί σε ψυχίατρο και να ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή. Ο 59χρονος, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν άκουσε τις συμβουλές του.

Η κηδεία του πατέρα θα γίνει σήμερα το απόγευμα στη Μεσσήνη ενώ η 10χρονη θα ταφεί άλλη μέρα.

Σοκαρισμένοι στο Δήμο Μεσσήνης, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Χριστόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα tharrosnews.gr ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτή την είδηση. Για το θύτη, ανέφερε ότι ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος που αγαπούσε πολύ το παιδί του, αφού για να το αποκτήσει έκανε μεγάλο αγώνα με τη σύζυγό του.

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ