ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)
0

Σταθερά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου, όπως αναφέρει και το νεότερο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, σύμφωνα με το οποίο: «Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Συνεχίζει τη νοσηλεία του στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας χωρίς επιπλοκές, όπου και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για το επόμενο 24ωρο. 'Εχει προγραμματιστεί για αύριο χειρουργικός καθαρισμός».

«Η δημοκρατία είναι πάντα αυστηρή απέναντι σε όσους εμφανίζονται ως αυτόκλητοι εκδικητές», δήλωσε νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, λίγο μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε το μεσημέρι, μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου μίλησαν με τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, που νοσηλεύεται μετά την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του. Ο αναπληρωτής υπουργός εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την πορεία της υγείας του κ. Παπαδήμου και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση, τονίζοντας ότι «είναι σε καλά χέρια», ενώ όπως είπε, συζήτησαν για το θέμα του τραυματισμού του και πως έγιναν τα γεγονότα.

Εν τω μεταξύ επιβεβαιώθηκε ότι ο παγιδευμένος φάκελος είχε ελεγχθεί στα μηχανήματα της Βουλής, ενώ βρέθηκε και ποιος φερόταν ως αποστολέας του δέματος προς τον κ. Παπαδήμο, το οποίο εστάλη από το Κολωνάκι.


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM