Καταπέλτης η εισαγγελέας για τη «φόνισσα του Κορωπίου»: Επιθυμούσε το θάνατο του θύματος

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τη «φόνισσα του Κορωπίου»: Επιθυμούσε το θάνατο του θύματος Facebook Twitter
1

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας της έδρας για την αποκαλούμενη «φόνισσα του Κορωπίου», καθώς κατά την αγόρευσή της αποδόμησε όλους τους ισχυρισμούς της κατηγορουμένης που πριν από ένα χρόνο δολοφόνησε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγο του συντρόφου της, με τον οποίο είχε αποκτήσει δυο παιδιά, λέγοντας πως ήταν αποφασισμένη να σκοτώσει.

«Η κατηγορουμένη τον γνώρισε σε πολύ μικρή ηλικία, είχε αναπτύξει αισθηματικό δεσμό μαζί του και τη δική της οικογένεια και επιζητούσε διακαώς την κοινωνική αποκατάσταση και την αναγνώριση των παιδιών της» εξήγησε η εισαγγελέας,  η οποία εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό που ώθησε την 27χρονη στο έγκλημα ήταν το γεγονός ότι ο 41χρονος θέλησε να επικοινωνήσει με τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη σύζυγο του η οποία είχε αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή της παίρνοντας διαζύγιο και εξασφαλίζοντας μια καλή διατροφή.

Στην αγόρευση της, η εισαγγελική λειτουργός δεν δέχθηκε τον ισχυρισμό της κατηγορούμενης ότι βρισκόταν σε άμυνα, και εξ αυτού του λόγου έστρεψε το μαχαίρι σε βάρος του θύματος, υποστηρίζοντας ότι οι καταθέσεις και τα στοιχεία της δικογραφίας οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα. «Ξεχωρίζει η κραυγή του θύματος "φύγε από το σπίτι μου" τα παιδιά σπεύδουν ειδοποιούν τον πατέρα τους , προσπαθούν να της πάρουν το μαχαίρι.(...)Δεν ταιριάζουν με τα γεγονότα που περιγράφει τα πλήγματα που έχει δεχθεί η θανούσα. Η γυναίκα επλήγη από πίσω . Η κατηγορούμενη είναι σίγουρα πάνω από τη θανούσα ... Χτυπάει με πρόθεση να επιφέρει το θάνατο της... Στα πλήγματα που έχει καταφέρει υπάρχει και αναστροφή του μαχαιριού . Γύρισε το μαχαίρι στην πληγή . Επιθυμούσε το θάνατο της...Όλα έχουν γίνει μέσα στο σπίτι», είπε η εισαγγελέας.

Η δικαστική λειτουργός επέμεινε στο γεγονός ότι η κατηγορούμενη είχε ήδη το κοφτερό μαχαίρι μαζί της, κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα. «Έγκλημα βίαιο , με σωματική επαφή, με αίμα και την παρουσία τριών παιδιών . Η ίδια έκανε αναφορά στη μητρότητα, όμως αγνόησε την ύπαρξη του ίδιου του παιδιού της» τόνισε, ζητώντας την ενοχή της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Διάβασα τις καταθέσεις.Φώναζαν τα παιδάκια της:"Μη σκοτώνεις την μαμά μας"Και η θανούσα η τελευταία κουβέντα που είπε στον αντρα της λίγο πριν ξεψυχήσει στην αγκαλιά του καθώς την πήγαινε στο νοσοκομείο ήταν:"Να προσέχεις τα παιδιά μας" Δράμα.