Έκκληση για αίμα για την Αγλαΐα Παππά που νοσηλεύεται στην Εντατική μετά από τροχαίο

Έκκληση για αίμα για την Αγλαΐα Παππά που νοσηλεύεται στην Εντατική μετά από τροχαίο Facebook Twitter
0

Έκκληση για αίμα για την Αγλαΐα Παππά που βρίσκεται στην εντατική μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το βράδυ του Σαββάτου απηύθυνε μέσω Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Παιδιά η Αγλαΐα Παππά, εγχειρίζεται αύριο. Μίλησα με το γιατρό της.Θα χρειαστεί αίμα. Όσοι μπορείτε όπου μπορείτε. Σε οποιοδήποτε αιμοδοτικό κέντρο σας βολεύει.Για την κυρία Αγλαΐα Παππά του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που νοσηλεύεται στην Ευρωκλινική. Έτσι να γράψουν. Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι εκτός κινδύνου αλλά θα κάνει αρκετές επεμβάσεις. Κάντε το. Μοιράστε το», γράφει στο μήνυμά του ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Η ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται εκτός κινδύνου, αλλά φέρεται να έχει υποστεί από τη σύγκρουση 18 σοβαρά κατάγματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM