Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα στην πορεία για την Ηριάννα- Διαδηλωτές έσπασαν βιτρίνες στην Ερμού

Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα στην πορεία για την Ηριάννα- Διαδηλωτές έσπασαν βιτρίνες στην Ερμού Facebook Twitter
10


Σοβαρά επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο Σύνταγμα, στην πορεία συμπαράστασης που κάνουν αλληλέγγυοι για την Ηριάννα, μετά την δικαστική απόφαση απόρριψης του αιτήματος αποφυλάκισής της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαδηλωτές έχουν σπάσει βιτρίνες καταστημάτων και ATM στην οδό Ερμού και ξεκίνησαν πετροπόλεμο με τα ΜΑΤ, πετώντας επίσης φωτοβολίδες και φυλλάδια με συνθήματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, περίπου 300 άτομα ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ που έκαναν χρήση κρότου λάμψης με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς το Μοναστηράκι, όπου μπήκαν στον σταθμό του Μετρό.

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Μοναστηράκι και διαμαρτυρήθηκαν για την απόρριψη της αίτησης αναστολής της 29χρονης Ηριάννας από το Εφετείο. Η πορεία ξεκίνησε από την οδό Αθηνάς, κατευθύνθηκε προς την Σταδίου και ολοκληρώθηκε στην Ερμού.


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το απόγευμα, μικροεντάσεις σημειώθηκαν κι έξω από το Εφετείο Αθηνών, στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Λουκάρεως, μετά την ανακοίνωση της απόφασης των δικαστικών αρχών.

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ