Έσβησε το τσιγάρο στο μάτι της συζύγου του, την γρονθοκόπησε κι όμως η ποινή φυλάκισης είναι μόνο 18 μήνες

Έσβησε το τσιγάρο στο μάτι της συζύγου του, την γρονθοκόπησε κι όμως η ποινή φυλάκισης είναι μόνο 18 μήνες Facebook Twitter
0

Μία σοκαριστική σε βιαιότητα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας συζητήθηκε προχθές στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τον 69χρονο δράστη να καταδικάζεται με ελαφριά ποινή.

Σύμφωνα με το thessaliatv.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Μαρτίου 2016 στο σπίτι του ζευγαριού. Ο 69χρονος φέρεται να χτύπησε στο πρόσωπο με γροθιές την τότε σύζυγό του, να έσβησε τσιγάρο στο μάτι της, χτύπησε το κεφάλι της στην πόρτα, έριξε επάνω της καυτό ρόφημα προκαλώντας της εγκαύματα, την πάτησε στην κοιλιά και τις προκάλεσε σωματικές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Η 44χρονη, κατά την έναρξη της διαδικασίας στο Πλημμελειοδικείο δήλωσε ότι δεν ήθελε την ποινική δίωξη του πρώην συζύγου της, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε η υπόθεση να συζητηθεί κανονικά.

Όταν κλήθηκε να καταθέσει, η γυναίκα δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, στεκόταν αμίλητη και απλώς δάκρυσε. Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι δεν προέβη στην καταγγελλόμενη πράξη.

Το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη του για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή. Στη συνέχεια, ο καταδικασθείς άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: thessaliatv.gr/Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ