«Βεντέτα» η δολοφονία στον Γέρακα - Ο δράστης σκότωσε τον πατέρα του δολοφόνου του γιου του

«Βεντέτα» η δολοφονία στον Γέρακα - Ο δράστης σκότωσε τον πατέρα του δολοφόνου του γιου του Facebook Twitter
3

Επιβεβαιώθηκε η εκδοχή της «βεντέτας» για τη δολοφονία του 60χρονου Μανούσου Ριτζάκη, στις 15 Ιουλίου στον Γέρακα.

Ο 60χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα αυτοκίνητό του, στη διασταύρωση των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων. Είχε δεχθεί πέντε σφαίρες από περίστροφο, στην ωμοπλάτη και στο κεφάλι.

Όπως προέκυψε, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 49χρονος, πατέρας ενός 20χρονου που είχε δολοφονηθεί τον Μάιο του 2016, στην περιοχή Άγιος Πέτρος στην Πεντέλη.

  

Για αυτή τη δολοφονία του 20χρονου, είχε συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο και βρίσκεται ήδη στις φυλακές, ο 23χρονος γιος του Μανούσου Ριτζάκη. Ο 23χρονος, όταν είχε συλληφθεί, δήλωσε ότι κίνητρο της δολοφονίας του 20χρονου ήταν τα ναρκωτικά.

Η εκδοχή της βεντέτας ήταν ένα από τα σενάρια ερευνούσε από την αρχή η Ασφάλεια Αττικής και επιβεβαιώθηκε απο την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Από υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από κάμερες στον τόπο του εγκλήματος και τη γύρω περιοχή, καθώς και άλλα στοιχεία της προανάκρισης, επιβεβαιώθηκε η ενοχή του 49χρονου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κυρίας ανάκρισης σε Τακτική Ανακρίτρια, η οποία εξέδωσε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χτες, 10 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ