Ο Ορέστης Τσανγκ του Survivor παρουσιαστής της 82ης ΔΕΘ

Ο Ορέστης Τσανγκ του Survivor παρουσιαστής της 82ης ΔΕΘ Facebook Twitter
2

Σε ρόλο παρουσιαστή θα δούμε φέτος τον Ορέστη Τσανγκ ο οποίος μετά το SURVIVOR ανέλαβε δράση στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Ορέστης Τσανγκ δεν θα παρουσιάσει κάποια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι: «θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στον Δήμο Θεσσαλονίκης».

Ο Τσανγκ μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ online, τόνισε πως προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς στον Δήμο Θεσσαλονίκης. «Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Κίνα και επειδή έχω την καταγωγή μου από εκεί μπορώ να βοηθήσω και να δείξω πως μπορεί να υπάρξει γεφύρωση των δύο πολιτισμών αφού έχω γεννηθεί, έχω ζήσει και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη».

Όσον αφορά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την επιλογή του ο ίδιος είπε πως είναι φωνές που δημιουργήθηκαν για «εσωτερική κατανάλωση» και πως ο ίδιος όπως είπε έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και έχει την εμπειρία και την όρεξη να βοηθήσει.

Πάντως κληθείς να απαντήσει αν θέλει να εμπλακεί με την τοπική αυτοδιοίκηση ο Ορέστης Τσανγκ τόνισε πως δεν είναι κάτι που βρίσκεται στα σχέδια του καθώς θέλει να ασχοληθεί με τις εξαγωγές γεωργικών προϊόντων .

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Τουλάχιστον, το παιδί αυτό αν μιλάει Κινεζικά κάτι έχει να προσφέρει στη ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα την Κίνα, στην πράξη ή συμβολικά. Απλά, βάλτε και τον Αλέκση τον Τσίπρα στο κυλικείο της ΔΕΘ, γιατί κι αυτός μόνο εκεί έχει να προσφέρει, στην πράξη. Αλλά και για συμβολικούς λόγους, στο κυλικείο βάλτε τον. Αν όμως τον κρατήσετε Πρωθυπουργό, παρακαλώ κάντε με κι εμένα Διδάκτορα Πυρηνικής Φυσικής και Διευθυντή του Δημόκριτου, θα με υποχρεώσετε...