Αλεξανδρούπολη: Κακοποιούσε τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου μπροστά σε μια 8χρονη

Αλεξανδρούπολη: Κακοποιούσε τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου μπροστά σε μια 8χρονη Facebook Twitter
4

Ένα τραγικό περιστατικό, το οποίο μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια μιας 8χρονης, έλαβε χώρα στην Αλεξανδρούπολη, όταν ένας άνδρας άρχισε να ξυλοκοπά τη γυναίκα του στην είσοδο πολυκατοικίας.

Μάρτυρας στο περιστατικό φέρεται να ήταν ένας στρατιωτικός και η 8χρονη κόρη του, η οποία έβαλε αμέσως τα κλάματα. Αφού είπε στην κόρη του να απομακρυνθεί, ο στρατιωτικός έσπρωξε τον μεθυσμένο, μεσήλικα άντρα και προσπάθησε να σώσει την άτυχη γυναίκα.

Ο μεσήλικας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στρατιωτικού, είχε ρίξει κάτω τη γυναίκα, μπροστά από μια είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Εμπορίου και τη χτυπούσε με κλωτσιές και γροθιές στο κεφάλι.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία είχε επίδεσμο στο χέρι, ήταν αιμόφυρτη πεσμένη κάτω και χωρίς τις αισθήσεις της. Μάλιστα, ο μεσήλικας φώναζε στον στρατιωτικό πως είναι γυναίκα του και πως μπορεί να την κάνει ότι θέλει.

«Τη στιγμή που τον κρατούσα και καλούσα την αστυνομία από το κινητό μου αυτός τράβηξε την γυναίκα μέσα στην πολυκατοικία και έκλεισε την πόρτα της εισόδου. Την έβαλε στο ασανσέρ σαν ένα σακί με πατάτες και ανέβηκε επάνω».

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπου και ορίστηκε δικάσιμος.

Πηγή: e-evros.gr

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ