Οι ταξιδιώτες ψήφισαν τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρίες της χρονιάς- Στους κορυφαίους και η Aegean

Οι ταξιδιώτες ψήφισαν τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρίες της χρονιάς- Στους κορυφαίους και η Aegean Facebook Twitter
5

To Condé Nast Traveler έδωσε στη δημοσιότητα την λίστα της κατάταξης με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες της χρονιάς σύμφωνα με τα Readers' Choice Awards. Στην λίστα με τις 20 κορυφαίες εταιρίες βρίσκεται και η Aegean Airlines.

Πάνω από 300.000 ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την φετινή λίστα  η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα.

To Conde Nast αναφέρει για την Aegean η οποία βρέθηκε στην 9η θέση των 20 κορυφαίων: Σε λιγότερο από δύο δεκαετίες, η Aegean εξελίχθηκε από μια μικρή εταιρία στη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας. Από τα κύρια αεροδρόμιά της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, πετάει σε περίπου τριάντα χώρες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή».

«Ο αερομεταφορέας είναι γνωστός για το φιλικό του προσωπικό και τον επαγγελματισμό τους» , προσθέτει η σημείωση της διάκρισης.

1. Air New Zealand

2. Qatar Airways

3. Singapore Airlines

4. Emirates

5. Swiss

6. Virgin Australia

7. Virgin Atlantic

8. Asiana Airlines

9. Aegean Airlines

10. Cathay Pacific

11. Korean Air

12. Qantas

13. ANA (All Nippon Airways)

14. Finnair

15. Turkish Airlines

16. Etihad Airways

17. Japan Airlines

18. EVA Air
19. Lufthansa

20. KLM

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
που μας εφερε ο καπιταλισμος. να μην εχουμε την ολυμπιακη να τη πληρωνουμε κανενα δις ζημιες το ετος. τσ τσ τσ. συντηρηση ακινησια ζημια του δημοσιου συμφεροντος πλουτισμος της νομεκλατουρας εναντι αυτών που οντως εχουν ανάγκη προστασίας. αυτο ηταν η σημαια του συριζοκαραμανλοτσοχατσοπουλοπασοκισμου και αυτη μας χρεωκοπησε.
δεν ειναι καθολου αλλο το θεμα στο αρθρο, οταν στην Ελλαδα εχει αφεθει ο ιδιωτικος τομεας να λειτουργησει-σε συνθηκες πραγματικου ανταγωνισμου βλ Ryan πχ και οχι ολιγοπωλιου - βγαινουν ολοι ωφελημενοι. Εκτος απο τα βυσματα συνταξιουχος των 45 χρονων βεβαια.
Ναι να μην έχουμε την ολυμπιακή που με τους 7000 εργαζόμενους που πετούσαν δωρεάν αυτοί και οι συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού και όλα τα κομματόσκυλα και να έχουμε μια εταιρία που πετάει στην ώρα της και όταν έχει καθυστέρηση σου δίνει δωρεάν εισιτήριο για συγνώμη.
Ενταξει στο Πακισταν ειναι χειροτεροι, η Pakistan Airlines ειχε ξενοδοχειο Νεα Υορκη ωστε οι βουλευτες βυσματα και πλουσιοι του Πακισταν και να πετανε και να μενουν τζαμπα!!!!Ειμαι σιγουρος οτι σε καποιο συριζαιο (ή και διακοματικα εδω που τα λεμε) της νομεκλατουρας το διαβαζει αυτο και του πεφτουν τα σαλια.