Μάνδρα: Έρευνες για τον τελευταίο αγνοούμενο - Θρήνος για τον 30χρονο Σωτήρη

Μάνδρα: Έρευνες για τον τελευταίο αγνοούμενο - Θρήνος για τον 30χρονο Σωτήρη Facebook Twitter
Ο Σωτήρης Πίνης
0

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον τελευταίο αγνοούμενο στα χαλάσματα της Μάνδρας. Οι ελπίδες να έχει διασωθεί είναι πλέον ελάχιστες καθώς έχουν περάσει έξι ημέρες.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός των καταστροφικών πλημμυρών είναι 21 νεκροί, με τη σορό του 30χρονου οδηγού Σωτήρη Πίνη να εντοπίζεται την Τετάρτη από υπαλλήλους του δήμου.

Την ίδια στιγμή, κάτοικοι εκφράζουν στον ΣΚΑΪ το φόβο ότι μπορεί να υπάρχουν θύματα που δεν έχουν καταγραφεί, κάνοντας λόγο για μετανάστες που δεν είναι καταγεγραμμένοι και καταχωρισμένοι σε κανένα μητρώο. 

Μάνδρα: Έρευνες για τον τελευταίο αγνοούμενο - Θρήνος για τον 30χρονο Σωτήρη Facebook Twitter

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, με τον όγκο της λάσπης και των φερτών υλικών να κάνουν τη διαδικασία δύσκολη και χρονοβόρα

Το πρωί της Τρίτης, οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας. Πρόκειται για τον 30χρονο Σωτήρη Πίνη, οδηγό φορτηγού που ήταν στη λίστα των αγνοουμένων.


Ο άτυχος Σωτήρης βρέθηκε καταπλακωμένος από τόνους λάσπης, ανάμεσα σε ένα φορτηγό και ένα κοντέινερ, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε βρέθηκε διαλυμένο.


Το τραγικό ήταν πως μαζί με την ΕΜΑΚ έψαχνε μαζί και ο πατέρας του θύματος και σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώρισε αμέσως το γιο του από τα χέρια του, καθώς από τα τραύματα δεν γνωριζόταν. Μόλις είδε το παιδί του, λύγισε.


Όλες αυτές τις μέρες ο τραγικός πατέρας δεν έφυγε λεπτό από τα χαλάσματα και έψαχνε μέρα νύχτα για το παιδί του. Η μάνα του στο σπίτι σε τραγική κατάσταση, παρακαλούσε να βρεθεί ο Σωτήρης της. «Αν είναι νεκρός τουλάχιστον να έχω ένα τάφο να πηγαίνω να του ανάβω το καντήλι» έλεγε.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ