O δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη φοβάται και λέει πως είναι άλλος ο λόγος που την σκότωσε

O δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη φοβάται και λέει πως είναι άλλος ο λόγος που την σκότωσε Facebook Twitter
2

Ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη εμφανίζεται να φοβάται το νόμο της φυλακής και για μια ακόμη φορά προσπαθεί να δημιουργήσει σύγχυση καθώς φέρεται να δηλώνει πως θα ανατρέψει τα δεδομένα για το στυγερό έγκλημα.

Ο 58χρονος κρατείται σε κελί προστασίας στις φυλακές Δομοκού το οποίο δεν θέλει να αφήσει γιατί εκτιμά ότι κινδυνεύει να τον σκοτώσουν οι συγκρατούμενοί του. «Όχι δεν θέλω να πάω σε πτέρυγα. Αν με βάλετε εκεί θα με σκοτώσουν!» φέρεται να είπε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, σύμφωνα με το «Star».

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του είχε προκαλέσει καθώς έλεγε πως «Έβγαλα το μαχαίρι που είχα στην κατοχή μου για να τη φοβερίσω. Όταν όμως, η παθούσα είδε το μαχαίρι θύμωσε περισσότερο, με το ένα χέρι προσπάθησε να με πιάσει από το λαιμό και με το άλλο χέρι προσπάθησε να μου πιάσει το χέρι που κρατούσα το μαχαίρι. Επακολούθησε πάλη μεταξύ μας, καθώς προσπαθούσα να ξεφύγω, ενώ εκείνη δεν με άφηνε. Το πιθανότερο είναι ότι τη χτύπησα εγώ, όταν βρισκόμουν επάνω της στην προσπάθειά μου να στηριχτώ γιατί μου κρατούσε τα χέρια. Έχασα την ισορροπία μου και ενδεχομένως τη χτύπησα στο στήθος με το μαχαίρι, πέφτοντας πάνω της. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έπεσε εκείνη πάνω στο μαχαίρι την ώρα της πάλης». 

Σήμερα φέρεται να προσπαθεί να ανατρέψει τα δεδομένα και πάλι και ίσως προσπαθήσει στη δίκη του να αλλάξει και πάλι όσα έχει έχει πει.

«Εγώ σκότωσα την κοπέλα, αλλά όχι για το λόγο που λένε. Τη σκότωσα για άλλο λόγο που θα αποδειχθεί», υποστηρίζει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, λέγοντας πως θα αποκαλύψει το μυστικό στις δικαστικές αίθουσες.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια