Ο Πρότο επιμένει πως ο Μέσι αγόρασε ελληνικό νησί, αλλά μάλλον είναι fake news

Ο Πρότο επιμένει πως ο Μέσι αγόρασε ελληνικό νησί, αλλά μάλλον είναι fake news Facebook Twitter
Ο ιταλός μεσίτης που ισχυρίζεται πως πούλησε στον Μέσι ελληνικό νησί
0

To γραφείο "Proto Group Ltd" επιμένει πως έχει πουλήσει ελληνικό νησί στον Λιονέλ Μέσι όπως απάντησε στο μήνυμα του LIFO.gr με το οποίο υποδείξαμε ότι η είδηση έχει κενά από παντού και αμφισβητείται.

«Δεν είναι fake news. O Μέσι είναι πελάτης μας εδώ και χρόνια. Είναι αλήθεια», αναφέρει το γραφείο. Ζητήσαμε περισσότερες αποδείξεις και ίσως κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την γνησιότητα της είδησης.

«Φυσικά και υπάρχουν έγγραφα, αλλά δεν μπορούμε να τα στείλουμε. Δεν μας ενδιαφέρει τι γράφουν τα μίντια», μας απάντησαν. 

Το μεσιτικό γραφείο του ιταλού Αλεσάντρο Πρότο, "Proto Group Ltd" ανακοίνωσε χθες πως ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον ιδιοκτήτης ενός ελληνικού νησιού. Η είδηση πήρε αμέσως μεγάλη δημοσιότητα, αλλά σύντομα άρχισε να παρουσιάζει κενά, ειδικά αν κανείς έψαχνε λίγο τι ειδήσεις συνοδεύουν το όνομα του Αλεσάντρο Πρότο.

Το ίδιο γραφείο ενημέρωσε την Τρίτη για την πώληση στον μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μίνο Ραϊόλα, ενός άλλου ελληνικού νησιού, το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κάνει δώρο στον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, για τον γάμο του.

Υπενθυμίζεται πως η ανακοίνωση της "Proto Group Ltd" την Τρίτη κατέληγε επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πολλά νησιά προς πώληση στην Ελλάδα και πως αρκετοί «αστέρες» του ποδοσφαίρου και του Χόλιγουντ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ζητώντας σχετικές πληροφορίες.

Ένας από αυτούς φαίνεται ότι ήταν και ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα που όπως υποστηρίζει το μεσιτικό γραφείο αγόρασε τη νησίδα Σοφία, η οποία βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος και πιο συγκεκριμένα στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Εχινάδων, ανατολικά της Ιθάκης.

Η ενημέρωση της "Proto Group Ltd" αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο παίκτης Λέο Μέσι αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα, το νησί Νήσος Σοφία. Ο Λέο Μέσι είναι ήδη πελάτης μας, έχοντας αγοράσει μέσω ημών ένα υπέροχο ρετιρέ στο Παρίσι».

Ωστόσο ο Αλεσάντρο Πρότο δεν είναι η πρώτη φορά που φιγουράρει στα μίντια καθώς έχει κατηγορηθεί πως σκοπίμως και για αυτοπροβολή εμφάνιζε σειρά διασημοτήτων να έχουν κάνει αγορές ακινήτων μέσα από το γραφείο του.

Η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί στην ελληνική επικαιρότητα ο μεσίτης Αλεσάντρο Πρότο, ήταν το 2016, όταν με email υποστήριζε πως το νησί Σκορπιός πουλήθηκε έναντι 280 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ο Αλεσάντρο Πρότο, αγόρασε το νησί Σκορπιός προς 280 εκατομμύρια ευρώ. Η συμφωνία έκλεισε τις τελευταίες εβδομάδες. Αγαπώ την Ελλάδα και η φιλία μου με την Αθηνά Ωνάση με έκανε να αποφασίσω να αγοράσω αυτό το υπέροχο νησί. Ήδη διατηρώ νησί μαζί με τον Γουόρεν Μπάφετ ακόμη ένα όμορφο ελληνικό νησί και βοήθησα τον Τζόνι Ντέπ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγοράσουν τα δικά τους» αν΄έφερε τότε και διαψεύστηκε.

Ο ίδιος είχε εμφανιστεί τον Ιούλιο του 2015 να έχει πουλήσει ελληνικά νησιά στον Τζόνι Ντέπ, την Ατζελίνα Τζολί και τον Μπράντ Πιτ, αλλά και στον Γουόρεν Μπάφετ. Κανείς απ΄όλους αυτούς δεν απέκτησε ποτέ ελληνικό νησί.

Μάλλον ούτε και ο Μέσι τώρα...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM