Σήμερα το πιο ιδιαίτερο Καρναβάλι της Αθήνας - Το Μεταξουργείο ήδη χορεύει

Σήμερα το πιο ιδιαίτερο Καρναβάλι της Αθήνας - Το Μεταξουργείο ήδη χορεύει Facebook Twitter
SOOC
0

Το πιο αυθεντικό και ιδιαίτερο καρναβάλι της Αθήνας δίνει για 9η χρονιά ραντεβού στους δρόμους του Μεταξουργείου και για ακόμη μια φορά διεκδικεί τον τίτλο του πιο fun καρναβαλικού δρώμενου της πόλης.

Το καρναβάλι ξεκινά αυτή την Κυριακή στις 12:00, διατρέχει τους δρόμους του Μεταξουργείου και του Κεραμεικού (Ιερά Οδός, Πειραιώς, Αχιλλέως, Ιάσονος) και ολοκληρώνεται στην Πλατεία Αυδή με τη δύση του ηλίου με το γαϊτανάκι και το κάψιμο του καρνάβαλου. 

Κάθε χρόνο, αυτή η ιδιαίτερη και ιστορική γειτονιά της Αθήνας, διοργανώνει ένα τεράστιο καρναβαλικό street party - αυτοοργανωμένο και χωρίς κερδοσκοπικό χαρακτήρα - που βγάζει κόσμο κάθε ηλικίας στους δρόμους και προκαλεί ένα αυθεντικό πανδαιμόνιο διασκέδασης.

O καιρός για την ώρα βοηθάει οπότε αν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει πού θα ξοδέψετε την Κυριακή σας το Μεταξουργείο είναι ιδανικός προορισμός για παρέες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM