Ανατροπή στη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι;- Δεν βλέπουν ληστεία, αλλά προσωπικές διαφορές

Ανατροπή στη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι;- Δεν βλέπουν ληστεία, αλλά προσωπικές διαφορές Facebook Twitter
Το σημεία στην πλατεία ηρώων στο Μαρούσι, όπου βρέθηκε νεκρός 19χρονος, τα ξημερώματα της Κυριακής (eurokinissi)
0

Αν και όλα στην αρχή έδειχναν ληστεία, νέα τροπή παίρνει πλέον η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι καθώς συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία.

Τα πάντα ακόμη είναι ανοιχτά για το κίνητρο, αλλά η κατεύθυνση των ερευνών αλλάζει.

Η 18χρονη σύντροφος του θύματος, που ήταν μπροστά στο έγκλημα, φέρεται αρχικά να είπε πως το κίνητρο ήταν ληστεία.

Χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς: «Μας πλησίασαν τρία άτομα με κουκούλες και ο ένας κρατούσε μαχαίρι. Μας ζήτησαν τα κινητά μας κι ό,τι λεφτά είχαμε μαζί μας. Ο φίλος μου αντιστάθηκε και τότε αυτός με το μαχαίρι τον χτύπησε μία φορά στην κοιλιά».

Ωστόσο η μαρτυρία της 18χρονης για τους κουκουλοφόρους δεν έπεισε τους αστυνομικούς και το επικρατέστερο σενάριο τώρα είναι η δολοφονία μετά από κάποιο διαπληκτισμό για προσωπικές διαφορές. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως  σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη στην εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες.

Ανατροπή στη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι;- Δεν βλέπουν ληστεία, αλλά προσωπικές διαφορές Facebook Twitter
Ο 19χρονος ζούσε στο Νέο Ηράκλειο και κατά πληροφορίες εργαζόταν ως delivery για επιχείρηση στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρας αλλά και ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου που μίλησαν στους αστυνομικούς, λίγο πριν τη δολοφονία, ο άτυχος 19χρονος διαπληκτίστηκε με άλλους νεαρούς.


Σύμφωνα με τι ίδιες μαρτυρίες που επικαλείται το prtothema.gr, οι νεαροί ήταν σε κατάσταση μέθης ενώ μετά τον πρώτο διαπληκτισμό τους ο περιπτεράς τους ζήτησε να φύγουν από την περιοχή γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καλούσε την αστυνομία.

«Νωρίτερα είδαμε τον 19χρονο να διαπληκτίζεται με κάποιους στην πλατεία. Φώναζαν αλλά δεν καταλάβαμε για ποιον λόγο τσακώνονταν» είπαν μάρτυρες.

Πηγές από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι οι δολοφόνοι του 19χρονου δεν φορούσαν κουκούλες, η ταυτότητα των δραστών είναι γνωστή πλέον στους αστυνομικούς και αναζητούνται από την αστυνομία προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM