Hurriyet: Ειδοποιήσαμε το Σάββατο την Ελλάδα και την επόμενη ημέρα στείλαμε κομάντος να κατεβάσουν τη σημαία

Hurriyet: Ειδοποιήσαμε το Σάββατο την Ελλάδα και την επόμενη ημέρα στείλαμε κομάντος να κατεβάσουν τη σημαία Facebook Twitter
2

Σε πρωτοσέλιδό της σήμερα η τουρκική εφημερίδα Hurriyet αναφέρεται στην επέμβαση των Τούρκων κομάντος για την αφαίρεση της ελληνικής σημαίας από την βραχονησίδα.

Η τουρκική εφημερίδα, αναφέρει ότι η Άγκυρα είχε ειδοποιήσει από το Σάββατο την Αθήνα σχετικά με την ελληνική σημαία που είχε υψωθεί στη βραχονησίδα (Μικρός Ανθρωποφάγος) και στη συνέχεια δόθηκε η εντολή στους Τούρκους κομάντος να την κατεβάσουν.

Hurriyet: Ειδοποιήσαμε το Σάββατο την Ελλάδα και την επόμενη ημέρα στείλαμε κομάντος να κατεβάσουν τη σημαία Facebook Twitter

Σύμφωνα με τη Hurriyet, την Παρασκευή οι δυνάμεις της τουρκικής ακτοφυλακής διαπίστωσαν ότι είχε υψωθεί η ελληνική σημαία και ενημέρωσαν αμέσως την κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, οι τουρκικές αρχές ενημέρωσαν το Σάββατο σε «κάθε βαθμίδα» τις ελληνικές αρχές και ζήτησαν να κατέβει η σημαία.

Την Κυριακή το βράδυ, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, αφού δεν είχε απομακρυνθεί η σημαία δόθηκε η εντολή στους άνδρες των υποβρυχίων καταστροφών του τουρκικού λιμενικού (SAT) να ξεκινήσουν την επιχείρηση να την να κατεβάσουν τη σημαία και να επιστρέψουν στην Τουρκία.

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα αναφέρει ονομαστικά τη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν μια παρέα αποφάσιζε να κατασκηνώσει για μια εβδομάδα σε μια από αυτές τις βραχονησίδες, χωρίς σημαίες και ταραταζούμ. Να κολυμπάνε και να ψαρεύουν και να λένε ιστορίες ... Τι θα γινόταν; Θα τους απαγόρευαν οι ελληνικές αρχές την πρόσβαση;;; Θα τους συνελάμβαναν οι Τούρκοι;;; Εκεί θα ξεσκεπάζονταν η πραγματική ιστορία. Κι εκεί θα φαινόταν ποιος είναι πραγματικός πατριώτης και ποιος δεν είναι ...