Μια 56χρονη κατήγγειλε 70χρονο για απόπειρα βιασμού στο Αγρίνιο

Μια 56χρονη κατήγγειλε 70χρονο για απόπειρα βιασμού στο Αγρίνιο Facebook Twitter
0

Αίσθηση προκαλεί η είδηση της σύλληψης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ενός 70χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας αλλά τελικά κατέληξε να κατηγορείται για βιασμό.

Θύμα του φέρεται να είναι μια 56χρονη γυναίκα που κατήγγειλε χθες την περιπέτεια της στις τοπικές αστυνομικές αρχές.


Ειδικότερα, σύμφωνα με την παθούσα, το περιστατικό συνέβη μέσα στο όχημα του ηλικιωμένου χθες το πρωί σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο.

Καθώς η γυναίκα κινούνταν πεζή, ο γνωστός της άνδρας προσφέρθηκε να τη μεταφέρει σε κάποιο προορισμό αλλά, όπως τουλάχιστον καταγγέλλεται, οι προθέσεις του ήταν άλλες.

Παρενόχλησε σεξουαλικά τη γυναίκα με ασελγείς χειρονομίες και αντίστοιχη πρόταση. Η γυναίκα δεν ενέδωσε στην πρόταση και έσπευσε να φύγει από το όχημα.


Από την Αστυνομία σε βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Εν συνεχεία παρουσιάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και τελικά παραπέμφθηκε στον Ανακριτή με την κατηγορία του βιασμού.

Ο άντρας αφέρθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την διεξαγωγή της Δίκης.

Με πληροφορίες από agrinionews.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM