Στην Άνδρο η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη - Η συγκινητική φωτογραφία του γιου του

Στην Άνδρο η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη - Η συγκινητική φωτογραφία του γιου του Facebook Twitter
0

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο νησί της Άνδρου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:30, στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη χώρα του νησιού.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, πέθανε χθες σε ηλικία 52 ετών, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Η νοσηλεία του ήταν μακρά και δύσκολη καθώς τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας ληστές τον πυροβόλησαν μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. 

Η είδηση είχε από την αρχή προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, αλλά και πολλές συζητήσεις καθώς έγινε αφορμή και για πολιτικούς διαξιφισμούς για το ζήτημα της εγκληματικότητας στη χώρα.

Συγκίνηση προκαλεί η φωτογραφία όλης της οικογένειας που δημοσίευσε ο γιος του, Αχιλλέας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στην Άνδρο η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη - Η συγκινητική φωτογραφία του γιου του Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM