Ήλιος και ζέστη και σήμερα

Ήλιος και ζέστη και σήμερα Facebook Twitter
0

Αίθριος αναμένεται και σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να φτάνει ως και τους 27 βαθμούς. Αλλαγή του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη με βροχές και έντονα καιρικά φαινόμενα.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με ανέμους αρχικά μεταβλητούς ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Λιακάδα και στη Θεσσαλονίκη με ανέμους αρχικά μεταβλητούς  ασθενείς και βαθμιαία νότιους νοτιοανατολικούς3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για τις υπόλοιπες περιοχές:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 08 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός αρχικά γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 08 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ