Για εμπαιγμό και διγλωσσία κατηγορούν το Σαμαρά οι ένστολοι

Για εμπαιγμό και διγλωσσία κατηγορούν το Σαμαρά οι ένστολοι Facebook Twitter
2

Αγανακτισμένοι εμφανίστηκαν οι συνδικαλιστές των ενστόλων από τη μη συμμόρφωση της κυβέρνησης με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για επαναφορά των μισθών τους στα προ του 2012 επίπεδα.

Οι ένστολοι κατηγόρησαν τον Πρωθυπουργό για εμπαιγμό και διγλωσσία ενώ επισημάνθηκε από ομιλητές ότι η εποχή της σιωπηρής αποδοχής τελείωσε και ότι η μη εφαρμογή της απόφασης μπορεί να είναι πιλοτική και για άλλους κλάδους εργαζομένων.


Οι ένστολοι ζήτησαν συμμόρφωση με τις αποφάσεις του ΣτΕ και σύμφωνα με πληροφορίες συνδικαλιστικοί τους εκπρόσωποι θα έχουν την ερχόμενη εβδομάδα συνάντηση για το θέμα με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Η συνέντευξη έγινε επεισοδιακή όταν πιθανότατα από συνταξιούχο στρατιωτικό ακούστηκε η λέξη «προδότης» για τον Αντώνη Σαμαρά. Τότε προκλήθηκε ένταση και οι συνδικαλιστές αποχώρησαν από το πάνελ σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια