ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

14χρονος εξάδελφος άφησε έγκυο την 11χρονη

14χρονος εξάδελφος άφησε έγκυο την 11χρονη Facebook Twitter
18

14χρονος εξάδελφος της άφησε έγκυο την 11χρονη που γέννησε τις προηγούμενες ημέρες στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

 Όπως αναφέρει το Cretalive, η 29χρονη γιαγιά του νεογέννητου, λέει ότι είχε ήδη υποβάλλει από τον Μάιο μήνυση για αποπλάνηση της 11χρονης κόρης της, από τον 14χρονο, τον οποίο φιλοξενούσε στο σπίτι της, προκειμένου να βρει εργασία. Ο 14χρονος έμενε στο σπίτι το πρωί με την 11χρονη για να προσέχουν το μικρότερο παιδί της οικογένειας, όσο εκείνη και ο σύζυγος της βρισκόταν στη δουλειά.

Μετά από καβγά που είχαν, μόλις αποκαλύφθηκε η ερωτική σχέση,  ο 14χρονος εγκατέλειψε το σπίτι, η 11χρονη βρισκόταν όμως ήδη στον τρίτο μήνα κύησης.

Η δικογραφία, από την πλευρά της Αστυνομίας, διαβιβάστηκε στην Δικαιοσύνη, μέσα στο καλοκαίρι.

Λίγους μήνες αργότερα, με την εγκυμοσύνη της ανήλικης να είναι προχωρημένη, η οικογένεια εγκατέλειψε το χωριό προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια.

 Η 29χρονη «γιαγιά» ζητά να αναλάβει την επιμέλεια του νεογέννητου βρέφους, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να το φροντίσει μαζί με την κόρη της και το μικρότερο παιδί της. Το αίτημα της θα κρίνει η εισαγγελία.

18

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
<<με την εγκυμοσύνη της ανήλικης να είναι προχωρημένη, η οικογένεια εγκατέλειψε το χωριό προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια. Πηγή: www.lifo.gr>>Ευτυχως που εφυγαν απ το χωριο και δεν μαθευτηκε!!!
<<...τον 14χρονο, τον οποίο φιλοξενούσε στο σπίτι της, προκειμένου να βρει εργασία. Ο 14χρονος έμενε στο σπίτι το πρωί με την 11χρονη για να προσέχουν το μικρότερο παιδί της οικογένειας, όσο εκείνη και ο σύζυγος της βρισκόταν στη δουλειά. Πηγή: www.lifo.gr>>Hello, σχολειο δεν θα παει κανεις???
Ε, όσο να'ναι, το κορίτσι το προπονούσαν για baby-sitting. Δεν μπορούσαν να προβλέψουν ότι θα ερχόταν τόσο νωρίς η στιγμή να ασκήσει την "τέχνη" σε δικό της βλαστάρι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 43χρονη προ-γιαγιά του νεογέννητου επιθυμεί να αναλάβει η ίδια την επιμέλεια του παιδιού, πράγμα όμως που διεκδικεί και η 58χρονη προ-προ-γιαγιά του παιδιού. Το τελευταίο πάντως είναι δύσκολο να συμβεί γιατί η 58χρονη έχει αναλάβει την φροντίδα της μητέρας της, 73χρονης προ-προ-προ-γιαγιάς του παιδιού και της 90χρονης γιαγιάς της, δηλαδή την προ-προ-προ-προ-γιαγιά του νεογέννητου.
Εγώ πάλι έπρεπε να κοιτάξω την ημερομηνία γιατί για μια στιγμή νόμισα ότι βρέθηκα στο 1940 και μετά να ξαναδιαβάσω το άρθρο μήπως λέει κάπου ότι πρόκειται για είδηση παλιάς εφημερίδας αρχείου και δεν το είδα την πρώτη φορά...