Τουριστικό γραφείο εξαπάτησε μαθητές που πήγαν εκδρομή στο CERN

Τουριστικό γραφείο εξαπάτησε μαθητές που πήγαν εκδρομή στο CERN Facebook Twitter
15

Τουριστικό γραφείο εξαπάτησε τους μαθητές σχολείου της Άρτας μέσω του οποίου μετέβησαν στην Ελβετία προκειμένου να βρεθούν στο CERN.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, χθες, διαπιστώθηκε ότι το τουριστικό πρακτορείο δεν είχε κλείσει τα εισιτήρια επιστροφής από την Ανκόνα και δεν είχαν γίνει κρατήσεις στο πλοίο ενώ παρότι το σχολείο είχε δώσει τα χρήματα, δεν πληρώθηκαν τα ξενοδοχεία και το φαγητό. Ωστόσο, οι 46 μαθητές που έμειναν εκεί και έφαγαν κανονικά και τώρα πρέπει να πληρωθούν αυτά τα χρήματα.

Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν οι κρατήσεις επιστροφής για την Παρασκευή, αλλά και ούτε διαθέσιμες θέσεις ή καμπίνες στο πλοίο, ανάγκασε το σχολείο να τελειώσει την εκδρομή μία μέρα νωρίτερα-σήμερα Παρασκευή αντί του Σαββάτου-, όπως είπε ο διευθυντής του σχολείου. Χθες οι μαθητές έμειναν  σε μία μικρή πόλη στα σύνορα Ελβετίας - Γαλλίας, ενώ απόψε θα ταξιδέψουν από την Ανκόνα για την Ηγουμενίτσα και αύριο θα είναι στην Άρτα.

 «Τα παιδιά επιστρέφουν, είναι ασφαλή, βρίσκονται καθοδόν προς στην Ανκόνα και αύριο θα είναι στην Άρτα», αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής του σχολείου.

Ο αντιπρόσωπος του πρακτορείου είναι άφαντος ενώ από το πρωί ο Διευθυντής του 3ου Λυκείου, δέχεται πολλά τηλεφωνήματα από άλλα σχολεία στην Ελλάδα, τα οποία είχαν ανάλογη περιπέτεια με εκδρομές καθώς εξαπατήθηκαν από ταξιδιωτικά γραφεία «φαντάσματα».

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ