Γέμισαν με γυαλιά τις ρίζες δέντρου στο Σταθμό Λαρίσης για να μην πλησιάζουν τα ζώα

Γέμισαν με γυαλιά τις ρίζες δέντρου στο Σταθμό Λαρίσης για να μην πλησιάζουν τα ζώα Facebook Twitter
9

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι σύμφωνα με την καταγγελία του zoosos.gr από την οδό Ψαρών έξω από ένα κατάστημα κοντά στον Σταθμό Λαρίσης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλονται κάποιος κάτοικος της περιοχής έσπασε δεκάδες μπουκάλια και γέμισε με γυαλιά το χώρο γύρω από το δέντρο προκειμένου να κρατήσει τα ζώα που ουρούσαν μακριά.

Από το zoosos.gr αναφέρεται πως ο κάτοικος δεν μπήκε στο κόπο να χρησιμοποιήσει για παράδειγμα κάποια από τα απωθητικά σπρέι, που πωλούνται στα καταστήματα, τα οποία δεν είναι επιβλαβή για τα ίδια τα ζώα ή το περιβάλλον και απλά τα αποτρέπουν να ουρούν ή να αφοδεύουν σε συγκεκριμένα σημεία επειδή η μυρωδιά τα ενοχλεί.

Ο δράστης θεώρησε ότι είναι αποτελεσματικότερο να βασανίσει τα ζώα με τα σπασμένα γυαλιά, που είναι πολύ πιθανό να πατήσουν, προσπαθώντας έτσι να τα τιμωρήσει επειδή κάνουν αυτό η φύση ορίζει ως φυσιολογική λειτουργία του σώματος στο «φυσικό» περιβάλλον μιας πόλης.

Το www.zoosos.gr έστειλε τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε στις 19 Μαΐου στο twitter η χρήστης ‏@_SilmarieL_ ζητώντας η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων όχι μόνο να καθαρίσει το σημείο αλλά να διερευνήσει ποιος έριξε τα γυαλιά εκεί ώστε να προχωρήσει και στην σχετική καταγγελία.

www.zoosos.gr

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Έλεος ρε παιδιά με τις ψευτοκαταγγελίες της καθε άρρωστης ζωόφιλης. Μπλε διακοσμηιικά στρογγυλά βότσαλα για γλάστρες είναι που πουλάνε σε είδη κήπου και πολυκαταστήματα.Προφανώς ενοχλήθηκε επειδη δεν μπορέι να βάλει την Φιφή να τα κακά της μπροστα στα παράθυρα του άλλου. Δεν παιρνουν και από λόγια όταν τους κανεις την παρατήρηση.
Φιλε μου απο ματια πως τα πας;Για ξαναριξε μια ματια στη φωτογραφια..Παντως μου θυμιζει μια γρια πισω απο το δημοτικο μου που μας εσκαγε τις μπαλες που φευγαν στην αυλη της και μπροστα στα ματια μας
Όντως τωρα μιλάμε για τα σκυλάκια; (που τα υπερλατρεύω), και όχι για τους περαστικούς, που μπορεί να πέσουν; Το ότι υπάρχει παραπισω σχολείο; όχι; δε μας απασχολεί; το αν το σκυλάκι θα χέσει εκεί ή παραδίπλα μας απασχολεί;
Ξερεις 1)περα απο τα κατοικιδια υπαρχουν και τα αδεσποτα και 2) αντι να καταδικαζεις αυτη την βλακεια λες μια αλλη μεγαλυτερη!! (έψαχνα καιρο τωρα να κανω λογαριασμο εδω και ηρθες εσυ και δεν μπορουσα να αντισταθω να σου απαντησω)..
Που θέλεις δηλαδή να κατουρήσουν οι σκύλοι κ οι γάτες? Το δέντρο σίγουρα δεν το πείραζει πάντως. Αυτός που το έκανε αυτό πάντως είναι σίγουρα ένα μισάνθρωπο πλάσμα.Με την ευκαιρία πάντως θέλω να πω ότι σε όσους δε μαζεύουν τα κακά του σκύλου τους από τους κοινόχρηστους χώρους τους άξιζει να τους αφοδεύσεις το σαλόνι.