Η Βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά μετά από χρόνια δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση

Η Βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά μετά από χρόνια δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση Facebook Twitter
0

«Η Στέψη» είναι ο τίτλος του ωριαίου ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το BBC, έχοντας εξασφαλίσει μία μεγάλη αποκλειστικότητα: την παρουσία της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία για πρώτη φορά μετά από χρόνια εμφανίζεται στην τηλεόραση και στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ με θέμα την ανακήρυξή της σε Βασίλισσα της Αγγλίας το 1953. 

Απέναντι στην Ελισάβετ και σε ρόλο σχολιαστή θα βρεθεί ο βασιλικός αξιωματούχος Άλαστερ Μπρους, εντεταλμένος του παλατιού και ένας από τους λίγους καλούς γνώστες της βρετανικής βασιλικής ιστορίας, τα φώτα του οποίου άπειρες φορές έχουν προσφερθεί σε ιστορικές σειρές και ταινίες εποχής, μεταξύ των οποίων o οσκαρικός "Λόγος του Βασιλιά" και το "Dowton Abbey".

Η Βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά μετά από χρόνια δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση Facebook Twitter

«Υπήρξα μάρτυρας σε μια στέψη και πρωταγωνίστρια σε μια άλλη», λέει μεταξύ άλλων η Βασίλισσα Ελισάβετ, αναφερόμενη στην τελετή στέψης του πατέρα της Γεωργίου ΣΤ', όταν εκείνη ήταν 11 ετών και φυσικά στη δική της, στα 25 της. 

Στο ντοκιμαντέρ, η Βασίλισσα αναφέρεται σε μία σειρά θεμάτων που αφορούν στο Παλάτι και το πρωτόκολλο του, μεταξύ των οποίων τα βασιλικά κοσμήματα της στέψης.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί από το BBC One στις 14 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ