Ξεκινά σήμερα στο Ζάππειο η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Ξεκινά σήμερα στο Ζάππειο η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Απόψε ξεκινά η μεγάλη γιορτή της ελληνικής μόδας στο Ζάππειο καθώς γίνεται η έναρξη της Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week.

Η 22η διοργάνωσή θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου 2017 με τη συμμετοχή καταξιωμένων σχεδιαστών της χώρας και δημοφιλών fashion brands ενώ όπως κάθε χρόνο τη δουλειά τους θα παρουσιάσουν νέα ταλέντα.

Αυτή τη σεζόν, η Athens Xclusive Designers Week έχει τη χαρά να υποδέχεται ως επίτιμη προσκεκλημένη σχεδιάστρια, την ιδρύτρια και Creative Director του θρυλικού οίκου μόδας Blumarine, κυρία Anna Molinari, η οποία θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή της Blugirl Spring-Summer 2018 μέσα από ένα καταπληκτικό fashion show το οποίο επιμελείται η διοργάνωση στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου.

Στην πασαρέλα της AXDW θα δούμε αναλυτικά:


Αvgousta Theodoulou, Baya, Brokers, Celebrity Skin,Folli Follie, Giorgio Fatouro, Kathy Heyndels & Giannetos Handmade, MI-RŌ, Olga Karaververi, Panos Apergis & Point Loom, Parthenis, Tassos Mitropoulos, Vassilis Zoulias, Zini Boutique


Την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, η AXDW υποδέχεται 10 νέα σχεδιαστικά ταλέντα τα οποία διαγωνίζονται για να διεκδικήσουν 3 βραβεία στο θεσμό των New Designers Awards. Οι σχεδιαστές που συμμετέχουν στα New Designers Awards είναι οι (αλφαβητικά): Blondie. E, Eva Mundi, Galanu, Irene Angelopoulos, Kristi B, Maria Nakou, Marilia Christina, Julietta, Sadykova, Timothy Papas.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως η Athens Xclusive Designers Week έχει την τιμή να υποστηρίζει την εκστρατεία Bring Them Back (www.bringthemback.org , https://www.facebook.com/BringThemBack/) με στόχο την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και την Επανένωση του Μνημείου. Έτσι λοιπόν, η 22η Εβδομάδα Μόδας εντάσσει στο έργο της, την Εκστρατεία Bring Them Back σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, προσκαλώντας όλους τους συμμετέχοντες σχεδιαστές και επισκέπτες να πουν το δικό τους 'Bring them Back' μέσω των ενεργειών που θα πλαισιώσουν αυτόν τον μεγάλο σκοπό. Η διάδοση του μηνύματος είναι η κινητήρια δύναμη που θα βοηθήσει να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα, εδώ, στον τόπο τους.


Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις τρέχουσες συλλογές των Ελλήνων δημιουργών αξεσουάρ μόδας, οι οποίοι συμμετέχουν στο Xclusive Elements Section, 2K10 Creations by Katerina, Tsili's by Tsili Katerina, E.T. Collection Creations by Elsa Toli κ.α.


22η Athens Xclusive Designers Week
19 Οκτωβρίου – 22 Οκτωβρίου 2017, Ζάππειο
Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την AXDW: www.axdw.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM