Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει την Κίρστεν Ντανστ για αμερικανική σειρά

Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει την Κίρστεν Ντανστ για αμερικανική σειρά Facebook Twitter
0

Το AMC, το στούντιο πίσω από τις δημοφιλείς σειρές «Walking Dead» και «Humans» άνθρωποι ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν μια νέα τηλεοπτική παραγωγή που φέρει τίτλο «On Becoming a God in Central Florida». Αυτό που σίγουρα προκαλεί ενδιαφέρον στην είδηση αυτή είναι η ελληνική υπογραφή στη σκηνοθεσία που φέρει το όνομα του Γιώργου Λάνθιμου.

Η πλοκή τους σίριαλ επικεντρώνεται σε σε μιας νεαρής χήρας και στην καταδίωξη του αμερικανικού ονείρου στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Ο Γιώργος Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει την Κίρστεν Ντανστ για αμερικανική σειρά Facebook Twitter

Η σειρά περιγράφεται ως σκοτεινή κωμική ιστορία και πρωταγωνίστρια θα είναι η Κίρστεν Ντάνστ. Τα δύο μεγάλα ονόματα υπογράφουν την παραγωγή είναι οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Γκραντ Χέσλοφ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πότε και πού ξεκινούν τα γυρίσματα, ή το υπόλοιπο καστ ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο τα ξένα δημοσιεύματα εκφράζονται ήδη με θερμά λόγια για το γεγονός πως το πρότζεκτ αυτό σκηνοθετεί ο Λάνθιμος, ο οποίος με τον «Αστακό» πέτυχε εξαιρετικές επιδόσεις στις ΗΠΑ.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM