SURVIVOR: Τηλεθέαση ρεκόρ την ώρα της αποχώρησης του Χανταμπάκη

SURVIVOR: Τηλεθέαση ρεκόρ την ώρα της αποχώρησης του Χανταμπάκη Facebook Twitter
4

Ήταν μάλλον αναμενόμενο μετά από τόσο μεγάλο θόρυβο να καθηλωθούν μπροστά από τις τηλεοράσεις οι φανατικοί του SURVIVOR. Η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη ήταν σχεδόν βέβαιη και όλοι περίμεναν τη στιγμή της ανακοίνωσης. Αν υπήρχαν ακριβείς μετρήσεις για τις αναφορές στο ίντερνετ, τότε θα μπορούσαμε να πούμε πως χθες «έσπασε».

Για την τηλεθέαση που υπάρχουν στοιχεία πάντως τα νούμερα του ΣΚΑΪ χθες εκτοξεύτηκαν και μάλλον κατεγράφη ρεκόρ από την έναρξη προβολής του παιχνιδιού.

 

Ο μέσος όρος τηλεθέασης κυμάνθηκε στο 45,7% στο σύνολο, ενώ το δυναμικό κοινό είδε Survivor σε ποσοστό 60,9%.

Όμως σταδιακά και καθώς η ώρα πλησίαζε, ακόμη και οι λίγοι που έβλεπαν κάτι άλλο στην τηλεόραση, αλλάξαν κανάλι και έτσι τελευταία ώρα προβολής στο σύνολό της η τηλεθέαση έφτασε  πάνω από το 70% και σε τέταρτο πήγε στο 75,2%.

Την ίδια στιγμή, η τηλεθέαση σε όλα τα υπόλοιπα βυθίστηκε μεταξύ 0,1% και 4,9%.

Όπως αναφέρει το zappit.gr, η εικόνα αυτή που παρουσίασε η prime time ζώνη χθες το βράδυ είναι πρωτοφανής! Μετά τις 23:00 είναι σαν να έπεσε μαύρο σε όλους τους σταθμούς πλην ΣΚΑΪ.

Το γλέντι στο Τwitter χθες το βράδυ...>>>

TV & Media
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Δεν θα αναφερθω σε Χανταμπακηδες κλπ διοτι δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος.Ασε που,δυστυχως, εχασα την μεγαλη αυτη στιγμη της τηλεορασης.Και πανω που ηλπιζα οτι πριν πεθανωθ θα ξεπερασω την ενταση του συναισθηματος που με πλημμυρισε οταν εβλεπα,τον Ιουλιο του 1969,σε ζωντανη μεταδοση το πρωτο βημα ενος ανθρωπου στην Σεληνη.
Οσοι κανουν πλακα με το survivor καλα θα κανουν να το σκεφθουν καλυτερα.Προκειται για ενα σπανιας εντασης,σημασιας, και αποτελεσματικοτητας κοινωνιολογικο φαινομενο με εξηγηση οχι δυσκολη,αλλα ακρως δυασαρεστη.Η φανατικη ενασχοληση ενος πολυ μεγαλου μερους του πληθυσμου της χωρας με το απολυτο τιποτα ελαχιστοποιει καθε,ηδη απομειωθεισα,ελπιδα ενασχολησης του με τα σημαντικα θεματα.Και,συνακολουθα,ελαχιστοποιει μεχρις εκμηδενισμου την πιθανοτητα ουσιαστικης ενασχολησης και ,συνακολουθα,αποτελεσματικης αντιμετωπισης των τεραστιων προβληματων του τοπου.Το μονον που μπορω να πω ειναι θερμα συγχαρητηραι στον εμπνευστη και "παραγωγο"της αξαιρετικης αυτης "ιδεας".Και για να ειμαι σαφης: "Αφεριμ εφεντημ".
Αν αντιπαθής ειναι ο χανταμπακης, δέστε και το στενό του φίλο Μανίκα και θα καταλάβετε τι σημαίνει αχωνευτος. Σε μια τηλεφωνική φάρσα που του είχαν κάνει η Μπακοδήμου με το Σεργουλόπουλο, νευρίασε και τους απείλησε ότι θα χαςουν τη δουλειά τους, γιατι αυτός δένει και λύνει στο STAR!