Η δραματική σκηνή με τα φίδια που κυνηγούν ιγκουάνα κέρδισε το βραβείο BAFTA καλύτερης τηλεοπτικής στιγμής

Η δραματική σκηνή με τα φίδια που κυνηγούν ιγκουάνα κέρδισε το βραβείο BAFTA καλύτερης τηλεοπτικής στιγμής Facebook Twitter
3

Το BBC κατάφερε το 2016 να καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές με τον δεύτερο γύρο ενός θρυλικού ντοκιμαντέρ που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο.

Το Planet Earth 2, γυρισμένο με τη χρήση άρτιας και προηγμένης τεχνολογίας κινηματογράφησης κέρδισε από το  πρώτο κιόλας επεισόδια διθυραμβικά σχόλια .

Τα πλάνα, οι γωνίες λήψης και η ποιότητα του υλικού που συγκεντρώθηκε από τα πολυετή γυρίσματα σε κάθε άκρη του πλανήτη μεταφέρει τον θεατή στη φύση με τρόπο μοναδικό.

Μια από τις σκηνές που έγιναν viral και ξεχώρισαν ήταν αναμφίβολα αυτή που έδειχνε θαλάσσια φίδια να κυνηγούν μικρά ιγκουάνα.

Τα φίδια κάνουν εξόρμηση σε ένα μικρό νησί των Γκαλαπάγκος και ετοιμάζονται να επιτεθούν μαζικά και με πρωτοφανή στρατηγική σε ένα ιγκουάνα. Το θήραμά τους είναι θεωρητικά εύκολος στόχος, τα φίδια το περικυκλώνουν και εξαπολύουν την άψογα ενορχηστρωμένη επίθεσή τους.

Το Animal Planet κατέγραψε το δραματικό και αγωνιώδες κυνήγι αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές με μια δραματική καταγραφή της ενορχηστρωμένης επίθεσης και το ανακουφιστικό φινάλε.  Η σκηνή απέσπασε την Κυριακή 14 Μαΐου το βραβείο «Best TV Moment Of The Year» στα BAFTA που απονεμήθηκαν στο Λονδίνο.

 

 

Οι εντυπωσιακότερες σκηνές άγριας ζωής του ΒΒC Earth:

 

 
 
 
TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ