Ιβάν Σαββίδης: Κύριο καθήκον μας η αποπληρωμή των χρωστούμενων στο MEGA

Ιβάν Σαββίδης: Κύριο καθήκον μας η αποπληρωμή των χρωστούμενων στο MEGA Facebook Twitter
3

Κύριο καθήκον μας είναι η αποπληρωμή των χρωστούμενων στους εργαζομένους, δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης για το MEGA.


«Το MEGA είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο κανάλι της Ελλάδας. Πρέπει να αποτρέψουμε την απώλειά του. Εμείς, ως μέτοχοι της εταιρείας, πιστεύουμε ότι το κύριο καθήκον μας είναι η αποπληρωμή των χρωστούμενων στους εργαζομένους, οι οποίοι έσωσαν το κανάλι, παρά τη δεινή του οικονομική κατάσταση.


Είμαι πεπεισμένος ότι το MEGA πρέπει να γίνει ο κύριος φορέας των αμερόληπτων ειδήσεων, όπου η ημερήσια διάταξη θα έχει στην πρώτη θέση την ηθική και την αλήθεια» δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Υπενθυμίζεται πως ποσοστό 20% της «Τηλέτυπος Α.Ε.» (σ.σ. Mega Channel), από το συνολικά 32,73% που κατείχε η Πήγασος Εκδοτική, συμφερόντων του ομίλου Μπόμπολα μεταβιβάστηκε σε εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με ιδιωτικό συμφωνητικό και το τίμημα ανήλθε στα επίπεδα των 5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το 75% θα απορροφηθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και το 25% για να καλυφθούν κεφαλαιακές ανάγκες και υποχρεώσεις της «Τηλέτυπος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM