Tέλος εποχής για το "Έθνος"-Σε αναγκαστικό πλειστηριασμό μαζί με την "Ημερησία"

Tέλος εποχής για το "Έθνος"-Σε αναγκαστικό πλειστηριασμό μαζί με την "Ημερησία" Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

Σε αναγκαστικό πλειστηριασμό βγαίνουν την Τετάρτη 26 Ιουλίου τα σήματα των εφημερίδων Έθνος, Έθνος της Κυριακής και Ημερησία.

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, τιμή εκκίνησης ως πρώτη προσφορά κατά την ημέρα του πλειστηριασμού ορίζεται για το Έθνος και το Έθνος της Κυριακής το ποσό των δύο εκατομμυρίων τριακοσίων πενήντα πέντε χιλιάδων (2.355.000) ευρώ και για την Ημερησία το ποσό των τετρακοσίων εβδομήντα έξι χιλιάδων (476.000) ευρώ.

Η εγγύηση ορίζεται στο 30% της τιμής πρώτης προσφοράς, δηλαδή στα 706.500 ευρώ για το Έθνος και το Έθνος της Κυριακής, και στα 142.800 ευρώ για την Ημερησία.

Επίσης, θα βγουν στον πλειστηριασμό μετοχές εταιριών του ομίλου επί των οποίων έχει συσταθεί ενέχυρο, όπως σε περιοδικά, μετοχές του πρακτορείου «Ευρώπη», το 50% της Ίριδας, μετοχές της Άνωσις και μετοχές της «Πήγασος Interactive».

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Παν. Αθανασίου διέταξε τη δέσμευση κάθε κινητής και ακίνητης προσωπικής περιουσίας του Φώτη Μπόμπολα, μετά από έρευνα για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ).

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ