Ο Ντάνιελ Λα Ρούσο επιστρέφει- Το «Karate Kid» γίνεται σειρά με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του

Ο Ντάνιελ Λα Ρούσο επιστρέφει- Το «Karate Kid» γίνεται σειρά με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του Facebook Twitter
2

Το YouTube παρήγγειλε 10 επεισόδια, διάρκεια μισής ώρας το καθένα, που έχουν τίτλο «Cobra Kai» και σε αυτά θα κάνουν την επανεμφάνισή τους οι διάσημοι πρωταγωνιστές και άσπονδοι εχθροί Daniel LaRusso και Johnny Lawrence από την ταινία «Karate Kid».

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι ηθοποιοί Ralph Macchio και William Zabka, που είχαν ενσαρκώσει αντίστοιχα τους ρόλους του καλού και του κακού στην αυθεντική πρώτη ταινία θα υποδυθούν ξανά τους τότε εαυτούς τους, αλλά 30 χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στο περίφημο τουρνουά του 1984. Τώρα ο Johnny Lawrence, που έχει καταδικαστεί στην αφάνεια και έχει μείνει στην ψάθα, προσπαθεί να ανακάμψει και να επιστρέψει στο προσκήνιο ανοίγοντας εκ νέου το διαβόητο κέντρο καράτε Cobra Kai. Μαζί επιστρέφει και η έχθρα του με τον πολύ επιτυχημένο πλέον Daniel LaRusso, που παλεύει να διατηρήσει την ισορροπία του στη ζωή χωρίς ωστόσο την καθοδήγηση του μέντορά του, Mr. Miyagi. 

Η σειρά εστιάζει στους δύο άντρες, που τελικά αποφασίζουν να πολεμήσουν τους δαίμονες του παρελθόντος με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζουν: μέσω του καράτε. 

«Όπως όλοι όσοι μεγάλωσαν τη δεκαετία του '80, έτσι κι εμείς είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του Καράτε Κιντ. Το Cobra Kai θα είναι ένας συνδυασμός των τριών αυθεντικών ταινιών, με στοιχεία κωμωδίας και δυνατές πολεμικές σκηνές. Δεν βλέπουμε την ώρα να ενώσουμε εκ νέου το δίδυμο LaRusso-Lawrence και να ξαναζωντανέψουμε την έχθρα τους», λένε οι συγγραφείς της σειράς Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg. 

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια