Αυτό είναι το τελευταίο φύλλο των «Νέων» επί ΔΟΛ

Αυτό είναι το τελευταίο φύλλο των «Νέων» επί ΔΟΛ Facebook Twitter
0
Αυτό είναι το τελευταίο φύλλο των «Νέων» επί ΔΟΛ Facebook Twitter

Στην «νέα εποχή που θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών» γίνεται εκτενής αναφορά τόσο στο κύριο άρθρο της εφημερίδας Τα Νέα, που κυκλοφορεί σήμερα το τελευταίο της φύλλο, όσο και στην ιστοσελίδα του Βήματος που δεν λειτουργεί στο εξής.

Το σημερινό τεύχος επί ΔΟΛ είναι το τελευταίο και μια μακρά και ιστορική περίοδος για τον δημοσιογραφικό οργανισμό ολοκληρώνεται ωστόσο τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Αυτό είναι το τελευταίο φύλλο των «Νέων» επί ΔΟΛ Facebook Twitter

Όπως επισημαίνεται και στο κεντρικό άρθρο της εφημερίδας «η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών».

Το κεντρικό άρθρο της εφημερίδας

«Μετά από μια μακρά και επίπονη διαδικασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην Ιστορία του τόπου.

Η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθυτηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητμάτα απολύτως απαραίτητα.

Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM