Το HBO παίρνει θέση για τη διαρροή του 6ου επεισοδίου του Game of Thrones

Το HBO παίρνει θέση για τη διαρροή του 6ου επεισοδίου του Game of Thrones Facebook Twitter
1

Αυτή τη φορά δεν "χτύπησαν" ούτε χάκερς ούτε άλλος κακόβουλος: το 6ο και προτελευταίο επεισόδιο του "Game of Thrones" από το πρωί κάνει τον γύρο του κόσμου (του διαδικτύου, φυσικά) με ευθύνη του τηλεοπτικού δικτύου ΗΒΟ. Η αρχή έγινε από το παράρτημα του δικτύου στην Ισπανία, όπου και παρέμεινε διαθέσιμο στο κοινό για περισσότερο από μία ώρα, μέχρι να σημάνει συναγερμός στα κεντρικά του τηλεοπτικού δικτύου και το επεισόδιο - φωτιά να "κατέβει". Ωστόσο, το κακό είχε γίνει. Το προτελευταίο και συνήθως σημαντικότερο επεισόδιο κάθε κύκλου της επικής σειράς είχε γίνει ήδη share και από εκεί κόπια που ακόμη παίζει στο διαδίκτυο. 

Με σημαντική καθυστέρηση εκπρόσωπος του ΗΒΟ προχώρησε σε μία ομολογουμένως χαλαρή ανακοίνωση, που επιχειρούσε να εξηγήσει το αυτογκόλ. "Ενημερωθήκαμε ότι το επικείμενο επεισόδιο του GoT ανέβηκε κατά λάθος και για σύντομο χρονικό διάστημα στο HBO Nordic και στην πλατφόρμα του HBO España. Το σφάλμα φαίνεται να προέρχεται από έναν τρίτο προμηθευτή, ενώ το επεισόδιο κατέβηκε μόλις ενημερωθήκαμε για το τι συνέβη. Αυτό το περιστατικό δεν συνδέεται με το πρόσφατο περιστατικό απειλών εναντίον του ΗΒΟ στις Η.Π.Α". 

Γιατί, όμως, το δίκτυο δεν φαίνεται να βρίσκεται σε ένταση μετά από ακόμη μία διαρροή και μάλιστα σε τόσο κομβικό σημείο σε ό,τι αφορά την πλοκή της σειράς; Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε τηλεοπτικά online περιοδικά του εξωτερικού φαίνεται σαν το ΗΒΟ να μην έχει πλέον ούτε να φοβηθεί τίποτα ούτε και να αποδείξει κάτι. Η τηλεθέαση του φετινού κύκλου και πάλι σπάει τα ρεκόρ του προηγούμενου και απλώς το φινάλε προετοιμάζει τους πάντες για ένα μεγαλειώδες ξέσπασμα εξελίξεων στον επόμενο κύκλο. 

Με στοιχεία από το VanityFair.com

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Είναι το επεισόδιο των επεισοδίων. Καλή θέαση σε ολους, μην παραγγείλετε φαί, θα πνιγείτε. Ούτε στον κινηματογράφο δεν εχω δει κατι παρόμοιο.