Νέο ρεκόρ τηλεθέασης για τον 7ο κύκλο του Game of Thrones

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης για τον 7ο κύκλο του Game of Thrones Facebook Twitter
0

Δεν είναι νέο ότι τα τελευταία χρόνια το "Game of Thrones" σημειώνει ρεκόρ ως τηλεοπτική σειρά, τα οποία καταρρίπτονται μόνο από το τελευταίο επεισόδιο κάθε νέας σεζόν. Το ίδιο έγινε και φέτος, με το φινάλε της 7ης σεζόν που κατάφερε να καθηλώσει την περασμένη Κυριακή 16,5 εκ. τηλεθεατές -σύμφωνα και με τα στοιχεία της Nielsen- σχεδόν διπλασιάζοντας την τηλεθέαση του από πέρσι. Για την ακρίβεια, το τελευταίο επεισόδιο της 6ης σεζόν είχαν παρακολουθήσει 8,9 εκ. τηλεθεατές, γεγονός που στέλνει σε νέα κορυφή το φετινό τελευταίο επεισόδιο, χαρίζοντας ακόμη ένα ρεκόρ στην επική σειρά του ΗΒΟ.

Οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού δικτύου, όπως χαρακτηριστικά γράφουν και οι τηλεοπτικές στήλες του εξωτερικού, μάλλον πήραν μια ιδέα για το πώς θα εκτοξευθεί η τηλεθέαση του φινάλε της φετινής σεζόν, όταν στο 5ο επεισόδιο και βάσει των στοιχείων οι καταμετρημένοι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το επεισόδιο άγγιξαν τα 10,7 εκ.!

Ας σημειωθεί ότι συνολικά τα επεισόδια της φετινής σεζόν προσέλκυσαν τον απίθανο αριθμό των 30,6 εκ. τηλεθεατών, γεγονός που ανεβάζει την τηλεθέασης της σειράς σε σχέση με πέρσι κατά 35%. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM